Unknown Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Nick podczas gry: NeSucik IP/SteamID: STEAM_0:1:186085073 Typ serwera: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Nie wiem który chyba wasz anty cheat :C Data, godzina otrzymania bana: 17.09.2026 - 20:21:40 Wyjaśnienie: Nie mam żadnych wjansnień wrzucam to link do mojego demka z mojego pov nie wykonuje nic dziwnego normalne skany które wykonuje wiekrzość społecznosci tej gry a każdy kto ma słuchawki na głowie bedzie widział że do kazdego przeciwnika do którego strzelalłem przez sciany bylo słychać na kilomter nie wiem kto dał bana zostawiam to wam do oceny Link do dema https://zippyshare.day/WSfhzoDrBB8ViOk/file Wydruk z konsoli: FreshBans: Gracz [NeSuick] zbanowany na [Permanentnie] z powodu [Czitowanie] >[FB]-------------------------------------[FB] >||| Zostales zbanowany >||| Nick: NeSuick >||| IP: 178.235.184.42 >||| SteamID: STEAM_0:1:186085073 >||| Przez admina: Anty-Cheat [DD2] >||| Powod: Czitowanie >||| Czas nadania bana: 17.09.2026 - 20:21:40 >||| Dlugosc bana: Permanentnie >||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) >||| Wygasnie: Nigdy >||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji >[FB]-------------------------------------[FB] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano Niedziela o 07:45 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano Niedziela o 07:45 Młody Mesjasz zrobiłeś vote więc zapraszam do rozpiski demka 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano Wtorek o 13:24 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano Wtorek o 13:24 Młody Mesjasz zrobiłeś vote więc zapraszam do rozpiski demka Demko czyste, Torcik proszę o wyciągniecie konsekwencji z zaistniałej sytuacji. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano Wtorek o 13:25 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano Wtorek o 13:25 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi