NeoyS 1 Napisano Poniedziałek o 19:59 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:59 1. Nick w grze: NeoyS 2. Wiek: 23 w październiku 3. Doświadczenie: 7/10 Dużo razy miałem admina na serwerach ?? 4. Staż na serwerze: Gram od niedawna ale wszystko nadrobię :) 4.1. Twój Gametracker: Od nie dawna gram ale wyśle jak założę :) 5. Czy byłeś banowany na serwerze?: Nie. 6. Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak posiadam :) 7. Znajomość regulaminu [1-10]: 7 8. Składka [Tak/Nie]: Tak 9. Znajomość AMXX [1-10]: 5 dawno nie grałem ale poradzę sb jakoś :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imdxro 66 Napisano Poniedziałek o 20:13 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:13 Jestem na NIE. Nie dam Ci żadnych plusów, bo Cię nawet nie znam, więc nie mogę powiedzieć jaki jesteś i co mi tu odpowiada :) - Grasz od dzisiaj na serwerze, masz tylko lekko ponad godzinę i składasz podanie? - Chcesz założyć GT, żeby je tu dodać? Jeśli nie wiesz jak się dodaje swoje GT do posta, to polecam poszukać poradnika :) - Konto pod podanie założone chwilę temu. I nie próbuje być niemiły, po prostu widzę, że Admin serwera to wszyscy myślą, że jest dla każdego. Pozdrawiam @ imdxro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin CS 1.6 SyMa ONLY DD2 631 Napisano Poniedziałek o 20:26 Admin CS 1.6 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:26 7 minut temu, imdxro napisał: Jestem na NIE - brak gt - jesteś nowy grasz godz i podanie już ... daj się poznać pograj trochę i wogóle :) + wiek - Konto pod podanie założone chwilę temu + składka Na teraz jestem na Nie Daj się Poznać i graj na serwerze :) Pozdrawiam @ SyMa ONLY DD2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiekielnyDiabel 5MAPS + FFA 40 Napisano Poniedziałek o 20:26 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:26 Również jestem na nie. - aktywność na forum i grze - konto pod podanie Serio nie spotkałem się z takim przypadkiem że gram 1 dzień na serwie i składam podanie pograj dłuższą chwilę na serwie i wtedy zmienie zdanie Pozdrawiam @ PiekielnyDiabel 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quuai 4MAPS BF2 119 Napisano Poniedziałek o 20:31 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:31 NIE Historia rang forum: Użytkownik > Opiekun 5MAPS > Moderator > FragManiak > Opiekun 4MAPS Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wisnia1 69 Napisano Poniedziałek o 20:39 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:39 Popraw GT i zgłoś się za tydzień. Szanujmy się. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
v62k3 143 Napisano Poniedziałek o 20:54 FragManiak Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:54 - GT - świeży na serwerze/ach - konto pod podania o adma na nie 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wisnia1 69 Napisano Wtorek o 07:14 Udostępnij Napisano Wtorek o 07:14 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi