25CmRozkoszy Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Nick podczas gry:25CmRozkoszy IP/SteamID:STEAM_0:1:195720221 Typ serwera: Jakis only dd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Knefel Data, godzina otrzymania bana: Przed chwilka Wyjaśnienie: Nie wiem no byk cyk cyk i tyle Wydruk z konsoli: [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ http://www.fragarena.pl[AMXBans] Powod: 'Czitowanie'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:195720221'[AMXBans] Twoje IP: '83.28.230.13' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KnefeL Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Hej Grałeś jak dla mnie podejrzanie a robienie Ci ss mija sie z celem na razie chcial bym żeby @ zobaczyli sobie demko ( cale bo i tak jest krotki ) https://www114.zippyshare.com/v/sxS1TS9e/file.html na steamie masz blokade VAC i dla mnie miałeś bardzo dziwne akcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
25CmRozkoszy Opublikowano 21 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Spoko niech sprawdzaja demko. Ale vac w go nie ma nic do csa 1.6 XD przeciez haha Ale spoko niech sobie sprawdzaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DejwidEZ Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 NO no dziwny był 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
69_Mareczek_69 Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Według mnie dawał bardzo podejrzane banie też go sprawdzałem ale knefel dał mu pierwszy bana więc zobaczymy niech se demko sprawdzą porzyjemy zobaczymy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
25CmRozkoszy Opublikowano 21 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Wargoda tez moge robic. XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 21 Marca 2022 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 @ KnefeL 4MAPSproszę o rozpisanie demka. @ 69_Mareczek_69 ONLY DD2proszę o konkrety wnoszące do bana 1.11 Zakaz używania wszelkich skryptów, np.: na BH lub zmniejszenia rozrzutu w broni --> [Ban perm] 1.12 Zabrania się używania GS'ow, SGS'ow, SGJ'ot itp --> [Ban 1 dzień, 7 dni, perm] 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
25CmRozkoszy Opublikowano 21 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Nie boj sie nie bawie sie w jakies sgsy ani bh i recoile. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KnefeL Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 DEMKO https://www114.zippyshare.com/v/sxS1TS9e/file.html Na wstępie chce zaznaczyć jedno Gość grał w taki sposób że nie rozglądał się w żadnym kierunku dosłownie zero jedynkowo parł przed siebie z wiedzą o ktorej nikt z nas nie miał pojecia " he he " Sam gram na słuch i często można dostrzec rzeczy których nie widać ale.. skoro grał by na słuch słyszał by gdzie może a gdzie nie może biegać z " kosą " mianowicie : 0:15 słychać strzały z okolic " beEsa B / respa CT " a on wyciaga kose zeskakując na respa i gdbyby nigdy nic zabija typa na AFK'u 0:24 Słychac strzal z AWP z okolic " beEsa B " a on juz wie ze ma strzelać w skrzynie... nie zadawał dmg przy skanowaniu wiec nie mógł mieć pewności ze ktoś tam stoi ale kontynuował (w sumie akcja jakich wiele ale wiadomo daje do myślenia ) 0:32 Nie patrzy nigdzie indziej tylko od razu w miejsce gdzie stoi CT no i oczywiście BANIA :P 0:43 wchodząc na " beEsa " nie za bardzo miał czas sie rozglądać po chwili wyciągnał kose i wbił do " trupy " każdy Pro Gamer tak robi :P nie ważne że przecież wiadomix kto bedzie stał przy leżącej na ziemi pace Ale teraz najlepsze 0:53 Też nie za wiele czasu marnował na rozglądanie się Po prostu ustawił się w miejscu gdzie za ścianą stał CT i czekał już z nakierowanym celownikiem w odpowiednie mijesce blisko 6s aż ten łaskawie wyjdzie zza ściany ( tzw info od Boga 🙏 ) Demko jest skrótem tego co chłop robił na serwerze widziałem znacznie wiecej dziwnych akcji Ma bany na wielu serwerach do tego ten VAC na steamie Jestem pewny że nie gra czysto i dla takich ludzi nie powinno być miejsca na naszych serwerach " Nie boj sie nie bawie sie w jakies sgsy ani bh i recoile. XD " jesteś pewny? ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
25CmRozkoszy Opublikowano 21 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 (edytowane) 7 minut temu, KnefeL napisał: DEMKO https://www114.zippyshare.com/v/sxS1TS9e/file.html Na wstępie chce zaznaczyć jedno Gość grał w taki sposób że nie rozglądał się w żadnym kierunku dosłownie zero jedynkowo parł przed siebie z wiedzą o ktorej nikt z nas nie miał pojecia " he he " Sam gram na słuch i często można dostrzec rzeczy których nie widać ale.. skoro grał by na słuch słyszał by gdzie może a gdzie nie może biegać z " kosą " mianowicie : 0:15 słychać strzały z okolic " beEsa B / respa CT " a on wyciaga kose zeskakując na respa i gdbyby nigdy nic zabija typa na AFK'u 0:24 Słychac strzal z AWP z okolic " beEsa B " a on juz wie ze ma strzelać w skrzynie... nie zadawał dmg przy skanowaniu wiec nie mógł mieć pewności ze ktoś tam stoi ale kontynuował (w sumie akcja jakich wiele ale wiadomo daje do myślenia ) 0:32 Nie patrzy nigdzie indziej tylko od razu w miejsce gdzie stoi CT no i oczywiście BANIA :P 0:43 wchodząc na " beEsa " nie za bardzo miał czas sie rozglądać po chwili wyciągnał kose i wbił do " trupy " każdy Pro Gamer tak robi :P nie ważne że przecież wiadomix kto bedzie stał przy leżącej na ziemi pace Ale teraz najlepsze 0:53 Też nie za wiele czasu marnował na rozglądanie się Po prostu ustawił się w miejscu gdzie za ścianą stał CT i czekał już z nakierowanym celownikiem w odpowiednie mijesce blisko 6s aż ten łaskawie wyjdzie zza ściany ( tzw info od Boga 🙏 ) Demko jest skrótem tego co chłop robił na serwerze widziałem znacznie wiecej dziwnych akcji Ma bany na wielu serwerach do tego ten VAC na steamie Jestem pewny że nie gra czysto i dla takich ludzi nie powinno być miejsca na naszych serwerach " Nie boj sie nie bawie sie w jakies sgsy ani bh i recoile. XD " jesteś pewny? ?! Ale wszystko z tego co rozpisales mozna normalnie wytlumaczyc XD wiec co ty mi teraz za rozpiske dajesz. XD i tak jestem pewny .Nie robilem sgsow ani nie mam abh ^^ 0:15 Strzaly lecialy z b prawdopodobnie to skoczylem by sobie poduckowac pod sciane ct zauwazylem chlopa zabilem 0:24 Bylo widac chlopa ( gram na najmniejszej rozdzialce ) 0;32 tego to nie wytlumacze taki movement :P 0:43 iNFO BYLO ZE chlop byl na schodach ^^ chlop od dolnego wchodzil a ja od b gdzie go nie bylo wiec jedyna mysl ze stoi gdzies za paka wiec wcelowalem sie w tt XD 0:53 wyzej ^^+ jak nie gram czysto smialo dawaj kolejna rozpiske. XD Bany na serwerach sa za sgsy najpredzej na 2 skokach robione helol. Vaca mam nie kryje sie z tym. Ale to nie zmienia faktu ze clear bylo. Tak jak wspomnialem wyzej Wargoda moge zrobil. Edytowane 21 Marca 2022 przez 25CmRozkoszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Vac banned Opublikowano 21 Marca 2022 Urlop Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 @ Maślana CS 1.6Proszę o sprawdzenie demka i podanych czasówek. Do czasu aż demko zostanie sprawdzone, zamykam temat żeby nie robił się niepotrzebny spam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 https://banid.pl/kto?to=0:1:195720221 tacy gracze psuja renome sieci!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Vac banned Opublikowano 22 Marca 2022 Urlop Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi