Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Odwolanie 25cm

25CmRozkoszy

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick podczas gry:25CmRozkoszy
  • IP/SteamID:STEAM_0:1:195720221
  • Typ serwera: Jakis only dd2
  • Nick admina od, którego dostałeś/aś bana:  Knefel
  • Data, godzina otrzymania bana:  Przed chwilka
  • Wyjaśnienie:  Nie wiem no byk cyk cyk i tyle
  • Wydruk z konsoli:  [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ http://www.fragarena.pl[AMXBans] Powod: 'Czitowanie'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:195720221'[AMXBans] Twoje IP: '83.28.230.13'

Hej :)

Grałeś jak dla mnie podejrzanie a robienie Ci ss mija sie z celem

na razie chcial bym żeby @ zobaczyli sobie demko ( cale bo i tak jest krotki )  https://www114.zippyshare.com/v/sxS1TS9e/file.html

na steamie masz blokade VAC i dla mnie miałeś bardzo dziwne akcje 

• Własciciel
Właściciel

@ KnefeL 4MAPSproszę o rozpisanie demka.
@ 69_Mareczek_69 ONLY DD2proszę o konkrety wnoszące do bana 

25cm.png

1.11 Zakaz używania wszelkich skryptów, np.: na BH lub zmniejszenia rozrzutu w broni --> [Ban perm]
1.12 Zabrania się używania GS'ow, SGS'ow, SGJ'ot itp --> [Ban 1 dzień, 7 dni, perm]

vac.png

• Lubię to! 2
  • Piwko 1

cT0SxdZ — kopia.gif

DEMKO      https://www114.zippyshare.com/v/sxS1TS9e/file.html

Na wstępie chce zaznaczyć jedno
Gość grał w taki sposób że nie rozglądał się w żadnym kierunku dosłownie zero jedynkowo
parł przed siebie z wiedzą o ktorej nikt z nas nie miał pojecia " he he "

Sam gram na słuch i często można dostrzec rzeczy których nie widać ale..

skoro grał by na słuch słyszał by gdzie może a gdzie nie może biegać z " kosą " :)

mianowicie :

0:15
słychać strzały z okolic " beEsa B / respa CT " a on wyciaga kose zeskakując na respa i gdbyby nigdy nic zabija typa na AFK'u

0:24 
Słychac strzal z AWP z okolic " beEsa B " a on juz wie ze ma strzelać w skrzynie... nie zadawał dmg przy skanowaniu wiec nie mógł mieć pewności ze ktoś tam stoi ale kontynuował (w sumie akcja jakich wiele ale wiadomo daje do myślenia ) 

0:32
Nie patrzy nigdzie indziej tylko od razu w miejsce gdzie stoi CT no i oczywiście BANIA :P

0:43
wchodząc na " beEsa " nie za bardzo miał czas sie rozglądać po chwili wyciągnał kose i wbił do " trupy " każdy Pro Gamer tak robi :P nie ważne że przecież wiadomix kto bedzie stał przy leżącej na ziemi pace 

Ale teraz najlepsze :)

0:53
Też nie za wiele czasu marnował na rozglądanie się
Po prostu ustawił się w miejscu gdzie za ścianą stał CT i czekał już z nakierowanym celownikiem w odpowiednie mijesce blisko 6s aż ten łaskawie wyjdzie zza ściany  ( tzw info od Boga 🙏

Demko jest skrótem tego co chłop robił na serwerze widziałem znacznie wiecej dziwnych akcji 

Ma bany na wielu serwerach do tego ten VAC na steamie
Jestem pewny że nie gra czysto i dla takich ludzi nie powinno być miejsca na naszych serwerach :)

Nie boj sie nie bawie sie w jakies sgsy ani bh i recoile. XD " 

jesteś pewny? ?! xD

7 minut temu, KnefeL napisał:

DEMKO      https://www114.zippyshare.com/v/sxS1TS9e/file.html

Na wstępie chce zaznaczyć jedno
Gość grał w taki sposób że nie rozglądał się w żadnym kierunku dosłownie zero jedynkowo
parł przed siebie z wiedzą o ktorej nikt z nas nie miał pojecia " he he "

Sam gram na słuch i często można dostrzec rzeczy których nie widać ale..

skoro grał by na słuch słyszał by gdzie może a gdzie nie może biegać z " kosą " :)

mianowicie :

0:15
słychać strzały z okolic " beEsa B / respa CT " a on wyciaga kose zeskakując na respa i gdbyby nigdy nic zabija typa na AFK'u

0:24 
Słychac strzal z AWP z okolic " beEsa B " a on juz wie ze ma strzelać w skrzynie... nie zadawał dmg przy skanowaniu wiec nie mógł mieć pewności ze ktoś tam stoi ale kontynuował (w sumie akcja jakich wiele ale wiadomo daje do myślenia ) 

0:32
Nie patrzy nigdzie indziej tylko od razu w miejsce gdzie stoi CT no i oczywiście BANIA :P

0:43
wchodząc na " beEsa " nie za bardzo miał czas sie rozglądać po chwili wyciągnał kose i wbił do " trupy " każdy Pro Gamer tak robi :P nie ważne że przecież wiadomix kto bedzie stał przy leżącej na ziemi pace 

Ale teraz najlepsze :)

0:53
Też nie za wiele czasu marnował na rozglądanie się
Po prostu ustawił się w miejscu gdzie za ścianą stał CT i czekał już z nakierowanym celownikiem w odpowiednie mijesce blisko 6s aż ten łaskawie wyjdzie zza ściany  ( tzw info od Boga 🙏

Demko jest skrótem tego co chłop robił na serwerze widziałem znacznie wiecej dziwnych akcji 

Ma bany na wielu serwerach do tego ten VAC na steamie
Jestem pewny że nie gra czysto i dla takich ludzi nie powinno być miejsca na naszych serwerach :)

Nie boj sie nie bawie sie w jakies sgsy ani bh i recoile. XD " 

jesteś pewny? ?! xD

Ale wszystko z tego co rozpisales mozna normalnie wytlumaczyc XD wiec co ty mi teraz za rozpiske dajesz. XD i tak jestem pewny .Nie robilem sgsow ani  nie mam abh ^^

0:15 Strzaly lecialy z b prawdopodobnie to skoczylem by sobie poduckowac pod sciane ct zauwazylem chlopa zabilem 0:24 Bylo widac chlopa ( gram na najmniejszej rozdzialce :) ) 0;32 tego to nie wytlumacze taki movement :P 0:43 iNFO BYLO ZE chlop byl na schodach ^^ chlop od dolnego wchodzil a ja od b gdzie go nie bylo wiec jedyna mysl ze stoi gdzies za paka wiec wcelowalem sie w tt  XD 0:53 wyzej ^^+ jak nie gram czysto smialo dawaj kolejna rozpiske. XD Bany na serwerach sa za sgsy najpredzej na 2 skokach robione helol. Vaca mam nie kryje sie z tym. Ale to nie zmienia faktu ze clear bylo. Tak jak wspomnialem wyzej Wargoda moge zrobil.

Edytowane przez 25CmRozkoszy

• Urlop

@ Maślana CS 1.6Proszę o sprawdzenie demka i podanych czasówek. Do czasu aż demko zostanie sprawdzone, zamykam temat żeby nie robił się niepotrzebny spam.

• Lubię to! 1

xx.jpg

falubaz.jpg.c68e9f5b9f63def874c2675c023fcfae.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności