Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Odwołanie się od bana

Deathstroke

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick podczas gry: `Deathstroke.
  • IP/SteamID: ' STEAM_1 : 0 : 1403107214 '
  • Typ serwera: DD2
  • Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: tomi
  • Data, godzina otrzymania bana: 02.03.2022 17:50:27
  • Wyjaśnienie:  Wszedłem na serwer, grałem zwyczajnie, jednak bez słuchawek bo mi się zepsuły, wiec no sound, że tak powiem aby strzelać, moje statystyki wynosiły jakos z ~20/12. Po czym był koniec mapy. Chciałem zagrać jeszcze dwie rundy i spadać, bo nie miała ta gra sensu bez głosu (słabiutko było). Po zmianie mapy w pierwszej rundzie został przyznany mi ban za czitowanie. Na samym początku gdy wszedłem dziś do gry, grał jakiś koleś co latał na aimie, pisałem na u@ i siedziałem na spect, bo gra była bez sensu. Osobiście zgłaszam każdą osobę, której gra wydaję mi się podejrzana, nie grałem i nie będę grał na haxach, po to kupiłem ostatnio SVIPA, aby mieć przyjemność z gry, nie po to aby jeszcze latać nie wiadomo na jakich haxach. Co do admina "tomi", wystarczyło by dać mi ss'y jeśli myślałeś że mam wh, czy coś podobnego. Raz już ss'y wrzuciłem, mógłbym to zrobić po raz kolejny, bo od lat nie grałem w cs'a, dokładnie od 4, i skacząc po serwerach z dd2, to ten okazał się dla mnie najleszy.
  • Wydruk z konsoli:  [AMXBans] =============================================== 
    [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
    [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
    [AMXBans] Zbanowany Nick : `Deathstroke. 
    [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' 
    [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragarena.pl 
    [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1403107214 ' 
    [AMXBans] Twoje IP : ' ' 
    [AMXBans] ========================================
  • Smutny 1

• Premium
Premium
10 minut temu, Deathstroke napisał:

Tomi rozpiszesz to demko w końcu ?

Brak rozpisanie demka Przez @ tomiWracasz do gry patrzyłem demka Clear wiec nwm jak on to widzi ze @ DeathstrokeLata odpalony

@ tomiNastepnym będzie nałożony warn za nie rozpisanie demka Upomnienie pisemne potem będzie głosowe i warnik..

@ DeathstrokeUb wracaj do gry

• Lubię to! 2
  • Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności