Deathstroke Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Nick podczas gry: `Deathstroke. IP/SteamID: ' STEAM_1 : 0 : 1403107214 ' Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: tomi Data, godzina otrzymania bana: 02.03.2022 17:50:27 Wyjaśnienie: Wszedłem na serwer, grałem zwyczajnie, jednak bez słuchawek bo mi się zepsuły, wiec no sound, że tak powiem aby strzelać, moje statystyki wynosiły jakos z ~20/12. Po czym był koniec mapy. Chciałem zagrać jeszcze dwie rundy i spadać, bo nie miała ta gra sensu bez głosu (słabiutko było). Po zmianie mapy w pierwszej rundzie został przyznany mi ban za czitowanie. Na samym początku gdy wszedłem dziś do gry, grał jakiś koleś co latał na aimie, pisałem na u@ i siedziałem na spect, bo gra była bez sensu. Osobiście zgłaszam każdą osobę, której gra wydaję mi się podejrzana, nie grałem i nie będę grał na haxach, po to kupiłem ostatnio SVIPA, aby mieć przyjemność z gry, nie po to aby jeszcze latać nie wiadomo na jakich haxach. Co do admina "tomi", wystarczyło by dać mi ss'y jeśli myślałeś że mam wh, czy coś podobnego. Raz już ss'y wrzuciłem, mógłbym to zrobić po raz kolejny, bo od lat nie grałem w cs'a, dokładnie od 4, i skacząc po serwerach z dd2, to ten okazał się dla mnie najleszy. Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : `Deathstroke. [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragarena.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1403107214 ' [AMXBans] Twoje IP : ' ' [AMXBans] ======================================== 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 @ tomiproszę o rozpisanie demka . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathstroke Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Mam czekać kolejne 19 godzin, czy już raczej szukać innego serwera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wal3k Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Ja jestem za ub przez brak rozpisania demka, brak dowodów. @ tomiwypowiedz się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathstroke Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Tomi rozpiszesz to demko w końcu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium Turek_YoFi Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 10 minut temu, Deathstroke napisał: Tomi rozpiszesz to demko w końcu ? Brak rozpisanie demka Przez @ tomiWracasz do gry patrzyłem demka Clear wiec nwm jak on to widzi ze @ DeathstrokeLata odpalony @ tomiNastepnym będzie nałożony warn za nie rozpisanie demka Upomnienie pisemne potem będzie głosowe i warnik.. @ DeathstrokeUb wracaj do gry 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium Turek_YoFi Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi