Czarny10 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 - osoba odwołująca się:[Titan] Czarny10 - admin banujący: Torcik - osoby z rangą UBTeam, UBTeam CS1.6, UBTeam CSGO, Moderator, J@, H@, Właściciel, Opiekun serwera: - świadkowie (wypowiedzi wyłącznie z załączonymi dowodami takimi jak demko, screeny): Witam wstępnie dodam odwołując sie od gaga na serwerze DD2 dostałem gaga nie wiem z jakiej przyczyny ponieważ zglosilem gracza danielZoos i napisalem mu tylko kultura na serwerze zeby sie opanował bo zaczal obrażać a nie bylo admina to chcialem zapobiec kłótni i to zgłosic i nie rozumiem w czym macie do mnie problem? Nie lubicie mnie nie musicie ale nie znaczy ze mnie obwiniacie ze kogos zglosilem to i ja musze na tym ucierpieć nawet demko mozecie obejrzec i dajcie mi powód gaga na DD2 to go zrozumiem. Badzmy rowni sobie i traktujmy sie uczciwie - osoba ubiegająca się o stanowisko UBTeam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi