chinczyk Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Nick podczas gry: chinczyk IP/SteamID:STEAM_0:0:465567 Typ serwera: dd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: @ [P]$Ych0 ONLY DD2 Data, godzina otrzymania bana: teraz Wyjaśnienie: Niewiem sobie gram wychodze sobie zmienic nick, dostaje bana jak wracam na serwer za 'AB' Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragarena.pl [AMXBans] Powod: 'aktywny ban' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:465567' [AMXBans] Twoje IP: 'pozdrawiam' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 15 Czerwca 2022 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 @ [P]$Ych0 ONLY DD2proszę wyjaśnić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[P]$Ych0 Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Grałeś wcześniej na nicku: ZzZz. @ PiekielnyDiabeldał Ci bana na ssy .Po banie wbijasz 2 raz tylko ,że na innym nicku. To dostałeś aktywny ban bo się nie odwołałeś do tamtego bana ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chinczyk Opublikowano 15 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 (edytowane) Ah tak? tutaj jest ban tej osoby 'ZzZz.' http://amxbans.fragarena.xaa.pl/ban_list.php?bid=3286 Tutaj jest moj ban http://amxbans.fragarena.xaa.pl/ban_list.php?bid=3288 porównaj sobie SID i powiedz mi ze to jest ta sama osoba. Tym bardziej Cie poprawie jeszcze bo gralem na nicku, 'zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz' chociaz byles blisko. Edytowane 15 Czerwca 2022 przez chinczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[P]$Ych0 Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Po rozpatrzeniu demka widać faktycznie ,że bana dostała inna osoba z nickiem: ZzZz. Ty wyszedłeś i w Tym samym momencie wszedł inny gracz o podobnym nicku i @ PiekielnyDiabelpomylił się z osobami i dał bana tamtemu .A ja myślałem ,że wszedłeś na aktywnym bo po profilowym patrzyłem. Z mojej strony przepraszam za mą pomyłkę i powodzenia w grze. Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 15 Czerwca 2022 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi