deaglerox Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Witam. Nick podczas gry: `_/----` [deaglerox] `_/----` IP/SteamID: STEAM_0:0:8574187 Typ serwera: CS1.6 DD2 ip serwera: 145.239.19.183:27195 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: nie wiem Data, godzina otrzymania bana: 22:36 2022-06-15 Wyjaśnienie: Gram na serwerze i nagle dostaje pernamentnego bana ????? Czekam na wyjasnienie. Wydruk z konsoli: The server operator has added you to banned list permanently Added to banned list permanently Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deaglerox Opublikowano 15 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Przy probie polaczenia z serwerem wyskakuje: Connecting to 145.239.19.183:27195... You have been banned from this server. A wczesniej w trakcie gry na serwerze wyskoczylo The server operator has added you to banned list permanently Added to banned list permanently (w trakcie gry ) wiec watpie zeby to byla wina ip (mam zmienne), obecne to: 79.186.42.222/32 zalaczam link do demko z hltv jakos w jego polowie dostalem bana i wyrzucilo mnie z serwera: https://www15.zippyshare.com/v/uRUYwZi2/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deaglerox Opublikowano 15 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 z poczatku tez pomyslalem ze to moglo byc cos z ip wiec przed napisaniem powyzszego postu zrestartowalem router zeby zmienil ip na ten obecny ( 79.186.42.222 ) i dalej dostaje komunikat o banie, wiez ban musi byc na steam_id na czacie jak dobrze pamietam ktos tam mowil ze jakas osoba dostaje bana jednak co jakis czas znowu wchodzi wiec moze ja dostalem bana omylkowo ? 1. ok sry za post pod postem niew wiedzialemt tego (bede pamietac) bo staralem sie odpisac jak najszybciej 2. calkiem mozliwe bo na probe podlaczylem inny internet (od innego dostawcy) slabej jakosci i udalo mi sie polaczyc - jednak nie moge z niego kozystac do grania 3. na obecnym adresie 79.186.42.222 w dalszym ciagu nie moge sie polaczyc (komunikat ze zbanowany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 17 godzin temu, Dundee napisał: żadnego bana nie widzę XD wiec nie wiem coś ci się popsuło @ Dundee COD Panie Adminie, bany można nadać również na FTP serwera i nie widać ich na bansie. @ deaglerox wstrzeliłeś się IP na zakresy zbanowane z powodu wchodzącego czitera na zmiennym IP, usuwam bana. Miłego Grania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi