deaglerox Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 (edytowane) Nick podczas gry: `_/----` [deaglerox] `_/----` IP/SteamID: STEAM_0:0:8574187 Typ serwera: CS1.6 DD2 ip serwera: 145.239.19.183:27195 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: nie wiem Data, godzina otrzymania bana: 22:36 2022-06-15 Wyjaśnienie: Po zbanowaniu kogoś na pule adresu IP ja najprawdopodobniej załapałem się w jej zasięg. Pisałem wcześniej o unbana ale w dalszym ciągu nie mogę wejść na serwer. Resetuje router żeby zmieniał IP ale to nic nie daje bo cala pula musi być zbanowana. Moje obecne IP to: 79.186.249.221 Po restarcie routera zmieniają się tylko wartości po drugiej kropce czyli: 79:186:x:x =============================================================================================================================================== Cytat: Wisnia1 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Odwołanie można napisać maksymalnie do 48 godziny od otrzymania bana. Odwołanie napisane w późniejszym terminie będzie automatycznie odrzucane." ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1.Odwołanie napisalem w określonym czasie 48 godzin od otrzymania nieslusznego bana na ip kogos innego ktore takze obejmuje mnie. 2.Otrzymałem unbana i moglem przez jakis czas grac na serwerze. 3.Gdy teraz próbuje wejsc na serwer w dalszym ciagu jest informacja ze jestem zbanowany. =============================================================================================================================================== Link do wczesniejszego unbana: Edytowane 23 Czerwca 2022 przez deaglerox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 widoczne nie jest ci pisane granie u nas, albo robisz w ciula wszystkich, albo masz pecha, widze ban dodany świeżo po czyszczeniu banów więc cziter aktywny, raczej nie ma sensu dawac ub jak znow ban poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niewazne Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi