FE100 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Nick podczas gry: FE100 IP/SteamID: 'STEAM_1:0:2065817370' '213.134.171.197' Typ serwera: only dd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: nie mial odwagi sie przyznac nie wiem kto jest takim zenujacym dzieckiem placzkiem adminem Data, godzina otrzymania bana: 30,06,22 22:20 Wyjaśnienie: czekam na wyjasnienie i przeprosiny admina oraz wyciagniecie jakis konsekwensji, nie moze byc tak ze jakies dziecko dostaje admina placze w grze i bezpodstawnie bez ssow nawet przyznaje BAna graczowi. zenada Wydruk z konsoli: Headshot Rzucil [Granat FLASH] [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragarena.pl [AMXBans] Powod: 'wh' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:2065817370' [AMXBans] Twoje IP: '213.134.171.197' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOT 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 (edytowane) "bez ssow przyznaje bana" - ja cię pamiętam i nie skacz bo pajacujesz tylko, a dla twojej świadomości ssy to se w dupe można wsadzić, a nie sprawdzać nimi gracza, myślę że obserwował cię chwile i dopiero dał bana, więc wyrażaj się bo działasz na swoją niekorzyść @ FE100parowe to masz w spodniach, a przynajmniej tak mi się wydaje bo szczeka aż wszystkie suki w okolicy hałasują, kaganiec załóż będzie spokojniej bo spać się nie da Edytowane 30 Czerwca 2022 przez PANDA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FE100 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Jestes totalnym 0 czlowieku... Czekam na UB parowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi