Spaker 50 Napisano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2020 (edytowane) Propozycja Roundsound'y Witajcie! Wpadłem na pomysł aby zmienić roundsoundy na serwerze only mirage, gdyż ciągle się powtarzają oraz jest ich mało, dlatego się już trochę znudziły. Dodatkowo wpadłem na pomysł aby dodać do przywilejów vipa, dostęp do zmiany piosenki podczas gdy on dostanie mvp. W tym przypadku, wpisujemy komendę !mvp i za jej pomocą możemy edytować taki utwór na koniec rundy (jezeli vip otrzyma w niej mvp). Poniżej znajduję się lista z proponowanymi roundsoundami (23): Masno – GANG Tede Sir Mich - T-KIlla Żabson - Sexoholik Ekipa x WPI BROS - Przejmujemy Jutuby (¯\_(ツ)_/¯) LIL Masti - Girls Gang Joda - Ogarnięte Sobel - "Impreza" Swinger - Lody Żabson - Princesses Smolasty - Raj Tymek - Anioły i Demony ReTo - Rs7 Blacha - Casablanca Tymek - Język ciała Miły pan - Królowa Letni - Bejbe Ciśniesz Hugel - WTF be vis - miami pit - tokio (dom z papieru) Otsochodzi - Nie, nie Maggie Lindemann - Pretty Girl (Cheat Codes x CADE Remix) (¯\_(ツ)_/¯) barshxhq x lil kwapo x PLC x $zeli - Balenciaga Jan-rapowanie - Głos Wszystkie roundsoundy, były brane z propozycji różnych graczy oraz udziału prywatnego. Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś fajne roundsoundy, to piszcie posty z nazwa i linkiem do nich, a dodam je ;D @ Dirr Edytowane 30 Czerwca 2020 przez Spaker Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roten 43 Napisano 1 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 Wac to ja - słodki sen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel Dirr 200 Napisano 1 Lipca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 Prawdopodobnie jutro będę zmieniać roundsoundy na serwerze only mirage. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi