Posejdon Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Nick podczas gry: Posejdon IP/SteamID: STEAM_1 : 0 : 1941729411 ' Typ serwera: dd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Wisnia1 Data, godzina otrzymania bana: około godziny 23 Wyjaśnienie: No mysłalem ze nie dam rady pobrac wargoda poniewaz internet mi ledwo wyrabia a nowy pakiet mam 12 sierpnia . Udało mi sie go pobrać i zrobić raport z lekkim opoznieniem link do raportu ---> https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2436615 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 jucheck.exe w procesach to program do odtwarzania muzyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luzny Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Podczas meczu gdy byłeś przeniesiony na wargoda nie chciałeś go zrobić , po czym przychodzisz po godzinie czy tam dwóch z wargodem , równie dobrze mogłeś usunąć pliki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Po godzinie czy niecałych 15 minutach ? Nawet w odwołaniach od poprzednich banów pisałem że nie podeśle demka bo internet ledwo mi wyrabia przez co myślałem ze nie uda mi się pobrać wargoda ale udało mi się więc zeskanowałem pliki i wysłałem raport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luzny Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 miałeś 10min , szczerze nawet głupi internet z telefonu będzie dobry aby zrobić wargoda , plik nie waży 50gb . Decyzje zostawię dla @ Wisnia1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Wiem ,że miałem 10 min ale pierwszy raz spotkałem się z wargodem i nie wiedziałem ,że tak mało waży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi