logout Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Nick podczas gry: umbaje bakerba baraka IP/SteamID: w wycinku niżej Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Wiśnia Data, godzina otrzymania bana: ok.21:40 Wydruk z konsoli: [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : umbaje bakerba baraka [AMXBans] Powod : ' Game Engine Hook - WARGOD ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragarena.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 9222712 ' [AMXBans] Twoje IP : ' x ' Wyjaśnienie: Dostałem informację o wykonanie wargoda, wyszedł negatywnie co mnie bardzo zdziwiło. Report: Game Engine Hook Nie za dużo mi ta informacja podpowiedziała, bo nie jest zbyt jasna, w internecie też nic nie znalazłem na temat takiego opisu po skanowaniu, na oficjalnej stronie wargoda tak samo. Więc zacząłem się zastanawiać skąd taki wynik, skoro nic nielegalnego w swoich plikach nie miałem. Chwilę, przed otrzymaniem bana, poprosiłem wiśnię, aby zaakceptował mnie na steam, co olał więc piszę teraz tutaj odwołanie. Zrobiłem ponownie skan, który wyszedł tak samo. Chwilę pomyślałem i jedyną rzeczą jaką miałem to viem_demo_helper, legalny czit, pomocnik admina/ubt, esp i inne ciekawe funkcje, które działają tylko podczas oglądania demek - nie spodziewałem się, że wargod to wykrywa. Wyrzuciłem plik z plików gry, zrobiłem skan i okazało się, że wszystko jest w porządku. Skan podczas gry: https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2436598 Skan po skasowaniu view_demo_helper https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2436617 Dodam, że view_depo_helper nie jest czitem działającym w gierce. Tylko podczas oglądania demek. Jednak to tylko słowa, więc wrzucam niżej link do tego pliku - można samemu sobie wgrać i wykonać taki skanik. https://www94.zippyshare.com/v/EepE8mfD/file.html folder wrzucamy do cstrike. Nie wiem czy są różne wersje, więc wrzucam ten który miałem na kompjuterze. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luzny Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Engine Hook zacznijmy od tego że jest to typowy wallhack dlatego ci go wykryło , dodając to że używasz helpera do oglądania demek , będę szczery sam czasem używam i mi jakoś w wargodzie nie pokazuje takowego błędu . Temat do zamknięcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logout Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 (edytowane) Wolałbym aby ktoś wyżej niż admin, który ma problemy z interpunkcją przeprowadził taki test. Być może źle wrzucił plik :> Możliwe, że tylko u mnie takie coś występuje, ale spokojnie.. jeżeli nie rozwiążemy tego w ten sposób to jutro mogę poświęcić czas na nagranie dwóch skanów, bez i po wrzuceniu pliku, który podesłałem, nagranie bez ucinania, niestety będzie dosyć długie, bo trzeba bodajże czekać 10 minut na wykonanie kolejnego skanowania. Ponownie wrzuciłem plik do swoich plików gry i jest to samo, więc są dwie opcje, które wymieniłem wyżej. Edytowane 5 Sierpnia 2022 przez logout 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi