One_Tap Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Nick podczas gry: One_Tap# IP/SteamID:'STEAM_1:0:2082690278' Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Soul Data, godzina otrzymania bana: Teraz Wyjaśnienie: WARGOD ERROR , klikałem scan i wyskoczył mi tak jak widzicie na zdjeciu status SERVER ERROR. Niewiedziałem jak tego błedu uniknąć. Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragarena.pl [AMXBans] Powod: 'odwolaj sie na forum w sprawie WG' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:2082690278' [AMXBans] Twoje IP: '178.212.155.61' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Dostajesz ub ale miej się na baczności za ten error bądź gotowy na następne skanowanie bo już nie będzie możliwości ub @ Admin CS 1.6 ONLY DD2proszę mieć na niego oko w najbliższym czasie robić wargoda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi