patrykschnelleHände Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Nick podczas gry: cs16publicserversdominator IP/SteamID: STEAM_0:0:604613590 - grałem na tym steamie, jest to moje drugie konto, niżej podaje SteamID do mojego głównego konta, w razie jakichkolwiek komplikacji. STEAM_0:0:30401815 (Moje drugie konto steam) Typ serwera: ONLY DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Żaden, zostałem zbanowany poprzez voteban. Data, godzina otrzymania bana: 17.08.2022 17:30 Wyjaśnienie: Poprosiłbym o rozpisanie mojego Demo, zostałem zbanowany za czitowanie. Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : cs16publicserversdominator [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragarena.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 604613590 ' [AMXBans] Twoje IP : ' <> ' pozwole sobie to usunąć [AMXBans] =============================================== GET GOOD, GET BYSTROSCI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi