我的右手有艾瑪我的眼睛裡有艾瑪 Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 (edytowane) Nick podczas gry: _NieZnany_ / 我的右手有艾瑪我的眼睛裡有艾瑪 IP/SteamID: STEAM_0:0:703193301 Typ serwera: jb Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: @ Bodzio Data, godzina otrzymania bana: nie pamietam Wyjaśnienie: grałem sobie spokojnie na serwie I dostałem perma od bodzia po prostu się chłopak popłakał zd dodtal perma na innym jb Wydruk z konsoli: nie ma mnie przy kompie Edit @ Bodzio ni ma Jednak nie mailem bana a dostałem teraz za ab @ Bodzio http://amxbans.fragarena.xaa.pl/search.php ja nie widzę że mam bana mordo w bansie Edytowane 20 Sierpnia 2022 przez 我的右手有艾瑪我的眼睛裡有艾瑪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Link do bana w bansie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
我的右手有艾瑪我的眼睛裡有艾瑪 Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 xddd jakie ab mordo widzisz tu że miałem bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 dajcie ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 (edytowane) Gracz omyłkowo odwoływał się od nieistniejącego bana Właściciel serwera zbanował gracza "AB" nie sprawdzając wcześniej czy ban widnieje w bansie Przepraszamy za niedogodności.. Edytowane 20 Sierpnia 2022 przez PANDA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi