我的右手有艾瑪我的眼睛裡有艾瑪 Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 (edytowane) Nick podczas gry: 我的右手有艾瑪我的眼睛裡有艾瑪 IP/SteamID:'STEAM_0:0:703193301' Typ serwera: jb Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: @ Bodzio Data, godzina otrzymania bana: 18 20 Wyjaśnienie: a wiec tak gralem sobie na jb wbil bodzio i gada mi ze mam zmienic nick bo nie mozna miec innych znaczkow niz polskich zmienielm nick i poprsoilem go zeby dal mi za to skiny moje i kredyty pytalem i pytalem a on nic wiec zmienilem moj nick na tki jaki mialem i chlopak sie poplakal i dawal mi kicki pozniej pisalem na u@ straznik do ct itp i powiedzial ze nie bedzie sie ze mna pierdolic i dal mi perma za nic chlopak zmiena punkt regulaminu zeby mnie wyjebac z serwa bo sie uwziol na mnie wiec polecam dorosnac Pozdrawiam Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.FragArena.pl [AMXBans] Powod: 'dzialanie na niekorzysc serwera' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:703193301' [AMXBans] Twoje IP: 'xxx' [AMXBans] =============================================== Edit : pajaca chlopie ty jestes splakany Edytowane 20 Sierpnia 2022 przez 我的右手有艾瑪我的眼睛裡有艾瑪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Umiemy czytac powod czy nie? Sam powod odpowiada na wiele pytan brak ub nie bede trzymal pajaca na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiseeK Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Wypowiem się bo byłem przy tym. Gdybym ja miał permisje już byś dawno wyleciał z banem wchodzisz na serwer grozisz banami na dyski itp. spamisz cały czas na u@ i szukasz cały czas zaczepki i ty masz czelność napisać coś o dorośnięciu ? jeżeli ci się coś nie podoba na serwerze masz problem jakiś to po co na niego wchodzisz? zastanów się czasem co napiszesz bo to jest śmiechu warte. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi