wazzup Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Nick podczas gry: Lorico IP/SteamID: STEAM_0:0:158186379 Typ serwera: JB Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: essa byqu Data, godzina otrzymania bana: godzina nienapisana, ale około 11;30 2022-08-24 Wyjaśnienie: Dostałem bana za "sh" razem z jakimś pajacem co faktycznie latał na sh. Jedyne co to gs'owałem, wróciłem do gierki po 2 latach i ostatnie, co chcę mi się robić to czytać regulaminy i taryfikatory, więc z pełną świadomością, że mogę ponieść jakieś konsekwencje tego, latałem na gs'ach, nie spodziewałem się jednak, że dostanę perma i to za "sh", jak ban krótszy powinien być to poprawcie, jak perm to perm - trudno 1 gracza mniej ;/ Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Lorico [AMXBans] Powod : ' sh ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.FragArena.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 158186379 ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Ub były problemy z bansem raz działał A raz nie może to przez przypadek albo i nie ale i tak należy się ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi