Szef Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Nick podczas gry: ^Szef^ IP/SteamID:STEAM_0:0:2727012 Typ serwera: de_dust 2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Torcik Data, godzina otrzymania bana: 30 wrz 2022 - 11:12:05 Wyjaśnienie: To tak na wstępie po pierwsze pierwszy raz w życiu przez 12 lat grania nie spotkalem sie z tym wardog czy jakoś tak więc zrobiłem go bez problemu przecież gram czysto . Zastanawia mnie jednak jedna rzecz bo owszem mam sciągnietego walhacka na kompie, sh podajrze i aima jescze ale to z czasów jak zaczynałem grać dopiero więc to sie zachowało na pewno a tego nie usuwałem. Wydruk z konsoli: [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ^Szef^ [AMXBans] Powod : ' RED WARGOD ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragarena.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 2727012 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 5.184.86.219 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykschnelleHände Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 (edytowane) Jeżeli wargod wykryje jakieś wspomagacze etc. na kompie zwykle raport wyglada w ten sposob (niżej przykładowy raport) unknown status wskazuje na to, że skaner nie jest wstanie określić czy coś jest zinjectowane w proces, zmieniane w plikach gry itd. W twoim przypadku raport wygląda tak (niżej screen twojego raportu) Uważam ,że tłumaczenie się że masz na kompie WH, AIMA i SH które jest sciągnięte za czasów jak zaczynałeś grać jest zbędne ponieważ jak sam napisałeś grasz w csa od 12 lat, więc można z tego wywnioskować ,że przez 12 lat nie formatowałeś kompa XD. Edytowane 30 Września 2022 przez patrykschnelleHände 1 GET GOOD, GET BYSTROSCI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi