ZeTiPe Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 (edytowane) Błąd w zrobieniu VIPA/SVIPA??? Przy kupnie np AWP przez zwykły sklep (nie kupuje przez darmowego vipa) jak wyjdę z respa to automatycznie bierze mi broń AK47/M4. Jest możliwość naprawienia tego?? Co do świadków @ Rudzia może potwierdzić Edytowane 16 Października 2022 przez Szefu vol2 1 Kicked by Console: "Mikrofon +16" Kicked :"Mikrofon +16" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 (edytowane) Czytanie nie boli, w menu masz napisany czas na wybór opcji, nie bierzesz nic z menu, to klikasz wyjdź albo wybierasz opcję i kupujesz ze sklepu coś, proste i logiczne, gdyby nie było auto zestawu po X sekundach to byś kupował broń na respie a przy ostrzale na longu byś sobie robił szybki switch broni z menu na nową z pełnym magazynkiem Chyba że wam wyłączać menu po otworzeniu sklepu pod B to będziecie mówić że wam się menu zamyka jak będziecie coś chcieli wziąć, więc zdecydujecie się xd Edytowane 16 Października 2022 przez PANDA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naczelnik FragAreny👥️ MajoR. Opublikowano 16 Października 2022 Naczelnik FragAreny👥️ Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Panda dobrze gada, polać mu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 WLasnie w tym jest problem ze nie da sie wysjc klikalem 0 i nic sie nie dzialo po czasie ustawilo mi bron z menu automatycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeTiPe Opublikowano 16 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 (edytowane) Mocne, mocne. Ale nie sądzisz, że broń sama nie powinna się zmieniać skoro nawet nie wybrałem nic z darmowego VIPA? Kupuje po to broń inna żeby nią grać nawet jak kupię co innego to VIP nie powinien mi narzucać swojej broni nawet jak nie wyłączę menu. Grałem na różnych serwerach tak samo jak miałem swój i nigdy z czymś takim się nie spotkałem Edytowane 16 Października 2022 przez Szefu vol2 Kicked by Console: "Mikrofon +16" Kicked :"Mikrofon +16" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiseeK Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 tutaj kolega ma rację niestety po próbie wyjścia z menu broni vipa nic się nie dzieje i tak czy siak trzeba wybrać coś z menu vipa i dopiero wtedy można kupić coś z zwykłego sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 (edytowane) To zbadam sprawę dziś, @ Szefu vol2 żadnego nadużywania nie będzie, temu jest limit czasowy wprowadzony, bo już było zgłaszane że nadużywają tego ps. Błąd był przy menu zwykłego vipa gdzie nie zadeklarowałem klawisza 0 i nie dało się wyjść z menu, po zmianie mapy będzie git, tyle z mojej strony Edytowane 16 Października 2022 przez PANDA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeTiPe Opublikowano 16 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 VIPA można tak ustawić, że będziesz mógł go wykorzystać tylko na respie. A tutaj jest tak... Kupuje awp idę np na mida (nie kasuje menu) i automatycznie VIP mi narzucać swoją broń. A tak nie powinno być. Skoro piszesz, że sprawdzisz to niech tak zostanie 🙂 Kicked by Console: "Mikrofon +16" Kicked :"Mikrofon +16" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Musisz wybrać jedną z opcji lub wyjść z menu, sprawdzanie czy gracz na respie to zbędne obciążanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 16 Października 2022 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 8 godzin temu, Szefu vol2 napisał: Błąd w zrobieniu VIPA/SVIPA??? Przy kupnie np AWP przez zwykły sklep (nie kupuje przez darmowego vipa) jak wyjdę z respa to automatycznie bierze mi broń AK47/M4. Jest możliwość naprawienia tego?? Co do świadków @ Rudzia może potwierdzić Panda już naprawił dziękujemy za wyłapanie mało kto grał na vipie widocznie ze dopiero teraz to wyszło Godzinę temu, PANDA napisał: To zbadam sprawę dziś, @ Szefu vol2 żadnego nadużywania nie będzie, temu jest limit czasowy wprowadzony, bo już było zgłaszane że nadużywają tego ps. Błąd był przy menu zwykłego vipa gdzie nie zadeklarowałem klawisza 0 i nie dało się wyjść z menu, po zmianie mapy będzie git, tyle z mojej strony Godzinę temu, Szefu vol2 napisał: VIPA można tak ustawić, że będziesz mógł go wykorzystać tylko na respie. A tutaj jest tak... Kupuje awp idę np na mida (nie kasuje menu) i automatycznie VIP mi narzucać swoją broń. A tak nie powinno być. Skoro piszesz, że sprawdzisz to niech tak zostanie 🙂 Tutaj bardzo dobrze ci napisał kolega wyżej @ PANDA 56 minut temu, PANDA napisał: Musisz wybrać jedną z opcji lub wyjść z menu, sprawdzanie czy gracz na respie to zbędne obciążanie Tak więc pamiętajcie musicie wybrać jedna z opcji tyczy się to VIP/EVIP i SVIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi