Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Błąd Vipa?

ZeTiPe

Rekomendowane odpowiedzi

Błąd w zrobieniu VIPA/SVIPA??? 

Przy kupnie np AWP przez zwykły sklep (nie kupuje przez darmowego vipa)  jak wyjdę z respa to automatycznie bierze mi broń AK47/M4. Jest możliwość naprawienia tego?? 

Co do świadków @ Rudzia może potwierdzić 

Edytowane przez Szefu vol2
  • Lubię to! 1

Kicked by Console: "Mikrofon +16"
Kicked :"Mikrofon +16"

Czytanie nie boli, w menu masz napisany czas na wybór opcji, nie bierzesz nic z menu, to klikasz wyjdź albo wybierasz opcję i kupujesz ze sklepu coś, proste i logiczne, gdyby nie było auto zestawu po X sekundach to byś kupował broń na respie a przy ostrzale na longu byś sobie robił szybki switch broni z menu na nową z pełnym magazynkiem 

Chyba że wam wyłączać menu po otworzeniu sklepu pod B to będziecie mówić że wam się menu zamyka jak będziecie coś chcieli wziąć, więc zdecydujecie się xd 

Edytowane przez PANDA

• Naczelnik FragAreny👥️

Panda dobrze gada, polać mu :)

• Lubię to! 1

9.png

10.png

end.jpg

Mocne, mocne.

Ale nie sądzisz, że broń sama nie powinna się zmieniać skoro nawet nie wybrałem nic z darmowego VIPA? Kupuje po to broń inna żeby nią grać xD nawet jak kupię co innego to VIP nie powinien mi narzucać swojej broni nawet jak nie wyłączę menu. 

Grałem na różnych serwerach tak samo jak miałem swój i nigdy z czymś takim się nie spotkałem 

Edytowane przez Szefu vol2

tutaj kolega ma rację niestety po próbie wyjścia z menu broni vipa nic się nie dzieje i tak czy siak trzeba wybrać coś z menu vipa i dopiero wtedy można kupić coś z zwykłego sklepu

To zbadam sprawę dziś, @  Szefu vol2 żadnego nadużywania nie będzie, temu jest limit czasowy wprowadzony, bo już było zgłaszane że nadużywają tego 

ps. Błąd był przy menu zwykłego vipa gdzie nie zadeklarowałem klawisza 0 i nie dało się wyjść z menu, po zmianie mapy będzie git, tyle z mojej strony 

Edytowane przez PANDA

VIPA można tak ustawić, że będziesz mógł go wykorzystać tylko na respie. 

A tutaj jest tak... Kupuje awp idę np na mida (nie kasuje menu) i automatycznie VIP mi narzucać swoją broń. A tak nie powinno być. Skoro piszesz, że sprawdzisz to niech tak zostanie 🙂

• Własciciel
Właściciel
8 godzin temu, Szefu vol2 napisał:

Błąd w zrobieniu VIPA/SVIPA??? 

Przy kupnie np AWP przez zwykły sklep (nie kupuje przez darmowego vipa)  jak wyjdę z respa to automatycznie bierze mi broń AK47/M4. Jest możliwość naprawienia tego?? 

Co do świadków @ Rudzia może potwierdzić 

Panda już naprawił dziękujemy za wyłapanie mało kto grał na vipie widocznie ze dopiero teraz to wyszło  :)

Godzinę temu, PANDA napisał:

To zbadam sprawę dziś, @  Szefu vol2 żadnego nadużywania nie będzie, temu jest limit czasowy wprowadzony, bo już było zgłaszane że nadużywają tego 

ps. Błąd był przy menu zwykłego vipa gdzie nie zadeklarowałem klawisza 0 i nie dało się wyjść z menu, po zmianie mapy będzie git, tyle z mojej strony 

Godzinę temu, Szefu vol2 napisał:

VIPA można tak ustawić, że będziesz mógł go wykorzystać tylko na respie. 

A tutaj jest tak... Kupuje awp idę np na mida (nie kasuje menu) i automatycznie VIP mi narzucać swoją broń. A tak nie powinno być. Skoro piszesz, że sprawdzisz to niech tak zostanie 🙂

Tutaj bardzo dobrze ci napisał kolega wyżej @ PANDA

56 minut temu, PANDA napisał:

Musisz wybrać jedną z opcji lub wyjść z menu, sprawdzanie czy gracz na respie to zbędne obciążanie 

Tak więc pamiętajcie musicie wybrać jedna z opcji tyczy się to VIP/EVIP i SVIP

cT0SxdZ — kopia.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności