pauli Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 (edytowane) Dostałam bana od psycho za obrazę - proszę o unban. Nick podczas gry: pauli cssetti.pl IP/SteamID: 5.173.33.32 Typ serwera: dd2 steam nocny vip Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: psycho Data, godzina otrzymania bana: 25.10. ok. 18:15 Wyjaśnienie: poniosły mnie emocje Wydruk z konsoli: BUILD 3082 SERVER (0 CRC) Server # 41 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 1 dzien , 23 godzin , 40 minut i 55 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : pauli | CSSetti.pl [AMXBans] Powod : ' Obraza admina ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragarena.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 809404848 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 5.173.33.32 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz s Edytowane 25 Października 2022 przez pauli tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 25 Października 2022 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Ban raczej słuszny co prawda ja za takie coś daje godzinka dwie @ [P]$Ych0 ONLY DD2 aż tak nie szalej ze ktoś wyzywa, dwa słowa mogłeś dać godzinkę wraca zwiększamy Ban zostanie skrócony do 4h bez przesady Admin to też gracz. Godzinę temu, pauli napisał: Wyjaśnienie: poniosły mnie emocje 2.2 Obrażanie gracza/admina, prowokowanie oraz wszczynanie kłótni --> [Ban od 30 minut do 3 tygodni] L 10/25/2022 - 18:19:18: pauli | CSSetti.pl 'say' "jeba c cie psycho" 1 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi