XiZQ Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 (edytowane) Nick podczas gry: XiZQ IP/SteamID: STEAM_0:1:155494253 Typ serwera: JB Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Liseek Data, godzina otrzymania bana: ok 22:50 01.12.2022 Wyjaśnienie: Nie będziesz tolerował czego? Moich umiejętności? Jak to zwykle bywa ban chyba za strefy jest po godzinie 22 wiec i również GSJ mogę robić. Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.FragArena.pl [AMXBans] Powod: 'Nie będe tego tolerowal tak jak bodzio :)' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:155494253' [AMXBans] Twoje IP: '?' [AMXBans] =============================================== http://amxbans.fragarena.xaa.pl/ban_list.php?bid=6272 Edytowane 1 Grudnia 2022 przez XiZQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiseeK Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 (edytowane) Brak ub nie wmówisz mi ,że jesteś czysty widziałem parę twoich sytuacji na serwerze jak zarówno auto sgsy itp. Widziałem momenty gdy strefujesz jak bys pierwszy raz grał w tą gre po czym wpada nagle jedna magiczna strefa która cię odpycha chuj wie gdzie ciekawe nie jestem pierwszą ani ostatnią osoba która to mówi może inni administratorzy tego nie potrafili dojrzeć bo nie używałeś tego cały czas zrobiłeś z 2 strefy na 3 tego użyłeś co nie było dosyć ciężko do wykrycia ale jednak nie będę psuł wizerunku serwera bo ty jesteś "MISTRZEM" w strefach coś mi się nie wydaje. Pozdrawiam Edytowane 1 Grudnia 2022 przez LiseeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiseeK Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi