Liar Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Nick podczas gry: Liar [ BRAZYLIA MISTRZEM 2022 ] IP/SteamID: 178.235.182.93 Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: NIE PAMIETAM Data, godzina otrzymania bana: dzis 20:35 Wyjaśnienie: dostalem bana o tresci czitowanie, a nie czituje. Brak podstaw + nie kompetencja admina Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Liar [ BRAZYLIA MISTRZEM 2022 ] [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragarena.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 426843970 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.235.182.93 ' [AMXBans] ======================================= admin Squbany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
La Flame Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zapraszam do wyjaśnienia sprawy @ sQubany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 7 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 tzn? co mam wyjasniac? a dobra, admina wolasz, ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
La Flame Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 3 minuty temu, Liar napisał: tzn? co mam wyjasniac? a dobra, admina wolasz, ok Następnym razem bądź ostrożny, oraz proszę nie pisać zbędnych odpowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 7 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 ale że jak ostrożny? nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQubany Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Była taka sytuacja że kolega strzelał cały czas i nie przeladowywał broni cały czas full auto walil czy to w anarchi czy w gornym dostawałem zgłoszenia że nie przeładowuje broni więc postnowiłem to sprawdzić i tak własnie było każdy normalnie przeładoował bron po skonczonym amo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 7 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 kazdy mial nieskonczone ammo nawet pytalem przez mikrofon. To kilka osob powiedzialo ze ma tak samo. Jakis bug albo plugin. W kazdym badz razie napewno nie haxy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQubany Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 (edytowane) @ Liar odpiwiadając na to co przed chwilą napisałeś to nikt mi wczesniej nie zgłaszał tego problemu jeśli tak było faktycznie co piszesz to Cię przepraszam za tą sytuacje Poniose za to konsekfencje Edytowane 7 Grudnia 2022 przez sQubany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
La Flame Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 @ Torcik , @ Wisnia1 Admina proszę pouczyć, A gracz dostaje UB // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
La Flame Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi