Windowlicker Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Nick podczas gry: wenlafaksyna IP/SteamID: 83.10.14.220 / STEAM_0 : 1 : 46739282 Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: pppp Data, godzina otrzymania bana: 16 gru 2022 - 20:10:49 Wyjaśnienie: Wargod był czerwony, niby jakis injector, zrobilem skan po 10 minutach i czysto takze moze jakis stary plik, nie wiem. Dolaczam link do raportow https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2517591 Wydruk z konsoli: [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : wenlafaksyna [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragarena.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 46739282 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.10.14.220 ' [AMXBans] =============================================== 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppp Opublikowano 16 Grudnia 2022 VIP Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 (edytowane) Chciałbym zabrać głos w sytuacji osoba powyżej została zgłoszona na serwerze przez gracza. Więc wziąłem sprawę w swoje ręce i wykonałem WG graczowi wyszedł czerwony WG więc został odrazu zbanowany. Sytuacja była dziwna bo graczowi został wykryty injector osoba wykonała odrazu WG po 10 minutach i jest wszystko okej, tak jak gracz wspomniał mogł być to stary plik. Moim zdaniem gracz zasługuje na drugą szanse, proponuje wykonywanie profilaktycznego WG Edytowane 16 Grudnia 2022 przez pppp 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
La Flame Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 3 dni temu WG jego był clear, dziś natomiast wyszedł czerwony xD, więc proszę nie pisać głupot że stare pliki @ Torcik Zapraszam do dyskusji, by rozwiązać temat 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi