shoncoll Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Witam! Jestem stałym graczem DD2 #1 i jest zauważalny problem z bombą na pistoletówkach. Tzn. W 90% rund pistoletowych bomba nie wyświetla się nikomu w ekwipunku, nie ma jej na radarze, ani nie da się jej podłożyć. Pozdrawiam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoncoll Opublikowano 7 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 16 godzin temu, PANDA napisał: Zająłem się tym, daj znać czy się poprawiło i dzięki za info Dziś powinienem trochę grać to Ci napiszę wieczorem czy wszystko bangla jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoncoll Opublikowano 7 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 21 godzin temu, PANDA napisał: Zająłem się tym, daj znać czy się poprawiło i dzięki za info Gitara, działa jak należy. Podrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 20 Marca 2023 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi