iser Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Nick podczas gry: 不滅の忍者 IP/SteamID: STEAM_0:0:694778991 Typ serwera: Jailbreak Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Exec Data, godzina otrzymania bana: 21.53 Wyjaśnienie: No robie sobie strefy na wyluzowanie i tu cyk ban od Execa Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.FragArena.pl [AMXBans] Powod: 'niedozwolone skrypty ułatwiającego skakanie.' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:694778991' [AMXBans] Twoje IP: '----' [AMXBans] =============================================== 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hattrik Opublikowano 10 Marca 2023 UBTeam Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 @ Exec ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QeTiQ Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 @ Exec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exec Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Bana dostałeś za używanie niedozwolonych skryptów. Nie jest to twój pierwszy wybryk pod wzgledem robienia stref do niemożliwych prędkości, byłeś już wcześniej o to upominany. Ja ci powiem tak szczerze kiedy cię nie ma na serwerze jest spokój a każdy się bawi grą, ale kiedy ty wbijasz i robisz bunty i wszystko aby runda nie wyszła ct (nawet jeśli ct prowadzi kreatywnie i coś chce dla więźniów zrobić ciekawego). Dodatkowo wspomnę że gracze cię zgłaszali na u@ gdybym ci zrobił wargoda by okazał sie prawdopodobnie czysty, usunięcie ciebie z serwera było najlepszą rzeczą jaką zrobiłem tamtego dnia ponieważ po tym już nikt nie narzekał że runda się zaczyna a zaraz kończy. Rozumiem buntować się ale nie w taki sposób że psujesz innym grę. Dla mnie jesteś osobą kryjacą się ze wspomagaczami a jak ubt rozpatrzy sprawę to już nie moja sprawa. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 11 Marca 2023 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi