kasio09 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Dzień dobry, piszę tutaj odwołanie, ponieważ nie ma odpowiedniego działu dla osób zbanowanych na ts3. Nick: Podczas bana, kataz IP/SteamID: nie umiem w to Typ serwera: ts3 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: TORCIK Data, godzina otrzymania bana: 7 MAJ PO 20 CHYBA Wyjaśnienie: Dzień wcześniej dostałem bana 24h za spamowanie. Następnego dnia wszedłem na serwer ts3 i dostałem ponownie od Torcika bana na 5 minut. Po wejściu ponownie na serwer po banie 5 minut, torcik dał mi bana permanentnego. Okej, rozumiem ban 24h, potem 5minut nie wiem dlaczego ale ok nic nie mam do tego ale dlaczego po 5 minutowym banie dostałem ponownie bana tym razem perm, skoro nie spamowalem juz, a akcja ze spamowaniem byla tylko raz, gdzie 3-5 osób robiło to samo w tym samym czasie (w tym admini) oraz naciskali abym to zrobił. Proszę o skrócenie bana, bądź usunięciu. Za czyny przepraszam, więcej się nie powtórzą. Wydruk z konsoli: You are banned permanently. Reason: "spamowanie" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 8 Maja 2023 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Proszę więcej nie spakować emotikony. Next będzie perm bana skracam do tygodnia czasu masz czas na przemyślenie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 8 Maja 2023 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi