Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

odwołanie ts3

kasio09

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry, piszę tutaj odwołanie, ponieważ nie ma odpowiedniego działu dla osób zbanowanych na ts3.

Nick: Podczas bana, kataz

IP/SteamID: nie umiem w to 

Typ serwera:  ts3

Nick admina od, którego dostałeś/aś bana:  TORCIK

Data, godzina otrzymania bana:  7 MAJ PO 20 CHYBA

Wyjaśnienie:  Dzień wcześniej dostałem bana 24h za spamowanie. Następnego dnia wszedłem na serwer ts3 i dostałem ponownie od Torcika bana na 5 minut. Po wejściu ponownie na serwer po banie 5 minut, torcik dał mi bana permanentnego.

Okej, rozumiem ban 24h, potem 5minut nie wiem dlaczego ale ok nic nie mam do tego ale dlaczego po 5 minutowym banie dostałem ponownie bana tym razem perm, skoro nie spamowalem juz, a akcja ze spamowaniem byla tylko raz, gdzie 3-5 osób robiło to samo w tym samym czasie (w tym admini) oraz naciskali abym to zrobił. 

Proszę o skrócenie bana, bądź usunięciu. Za czyny przepraszam, więcej się nie powtórzą. 

Wydruk z konsoli:  You are banned permanently. Reason: "spamowanie"

• Smutny 1

• Własciciel
Właściciel

Proszę więcej nie spakować emotikony.  Next będzie perm bana skracam do tygodnia czasu masz czas na przemyślenie.

• Lubię to! 2

cT0SxdZ — kopia.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności