kasio09 Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Dzień dobry, piszę tutaj odwołanie, ponieważ nie ma odpowiedniego działu dla osób zbanowanych na ts3. Nick: Podczas bana, kataz IP/SteamID: nie umiem w to Typ serwera: ts3 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: TORCIK Data, godzina otrzymania bana: 7 MAJ PO 20 CHYBA Wyjaśnienie: Dzień wcześniej dostałem bana 24h za spamowanie. Następnego dnia wszedłem na serwer ts3 i dostałem ponownie od Torcika bana na 5 minut. Po wejściu ponownie na serwer po banie 5 minut, torcik dał mi bana permanentnego. Okej, rozumiem ban 24h, potem 5minut nie wiem dlaczego ale ok nic nie mam do tego ale dlaczego po 5 minutowym banie dostałem ponownie bana tym razem perm, skoro nie spamowalem juz, a akcja ze spamowaniem byla tylko raz, gdzie 3-5 osób robiło to samo w tym samym czasie (w tym admini) oraz naciskali abym to zrobił. Proszę o skrócenie bana, bądź usunięciu. Za czyny przepraszam, więcej się nie powtórzą. Wydruk z konsoli: You are banned permanently. Reason: "spamowanie" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted May 8, 2023 Właściciel Własciciel Share Posted May 8, 2023 Proszę więcej nie spakować emotikony. Next będzie perm bana skracam do tygodnia czasu masz czas na przemyślenie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted May 8, 2023 Właściciel Własciciel Share Posted May 8, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts