Jump to content
HOTNEWS

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Sekjuriti zbanował komputer

TeHaCe

Recommended Posts

• Nick podczas gry: $*T#H#C*  $
  • IP/SteamID:
  • Typ serwera: JB
  • Nick admina od, którego dostałeś/aś bana:  admin komputerowy o nazwie Anty-Cheat(JB)
  • Data, godzina otrzymania bana:  17.05.2023 GODZINA 19.02:57
  • Wyjaśnienie:  Co ja mam tu wyjaśniać xd graliśmy gungame w celi i ani razu nie wtrafiłem nikogo w czaszke ani nic trzymałem non stop przycisk lewy by z automatu strzelać i co no komputer pomyślał przerwa dla sekjuriti . W sumie cieszy mnie to bo poraz pierwszy mam bana nie słusznego haha a tym bardziej za jakieś cheaty 😁😁
  • Wydruk z konsoli:   macie na zdjęciu wycinek z konsoli i do tego IP moje mam windows xp nie dam rady tu funkcjonować muszę na telefonie wszystko 

16843458468698827861366941862906.jpg

16843458639987627299000227534401.jpg

Edited by TeHaCe
Mam windows xp nie dam rady funkcjonować na tym google się nie włącza tez
  • Piwko 1

• Własciciel
Właściciel

image.pngimage.png

1.2. Zakaz zakładania więcej niż jedno konto (multi konto = ban permanentny na obu kontach)

A jak byś nie znał hasła czy coś wystarczy napisać kontakt FragArena wystarczy zjechać na sam dół strony.

image.png

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Haha 2

cT0SxdZ — kopia.giftło.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania i polityka prywatności