TeHaCe Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 (edited) Nick podczas gry: $*T#H#C* $ IP/SteamID: Typ serwera: JB Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: admin komputerowy o nazwie Anty-Cheat(JB) Data, godzina otrzymania bana: 17.05.2023 GODZINA 19.02:57 Wyjaśnienie: Co ja mam tu wyjaśniać xd graliśmy gungame w celi i ani razu nie wtrafiłem nikogo w czaszke ani nic trzymałem non stop przycisk lewy by z automatu strzelać i co no komputer pomyślał przerwa dla sekjuriti . W sumie cieszy mnie to bo poraz pierwszy mam bana nie słusznego haha a tym bardziej za jakieś cheaty 😁😁 Wydruk z konsoli: macie na zdjęciu wycinek z konsoli i do tego IP moje mam windows xp nie dam rady tu funkcjonować muszę na telefonie wszystko Edited May 17, 2023 by TeHaCe Mam windows xp nie dam rady funkcjonować na tym google się nie włącza tez 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted May 17, 2023 Właściciel Własciciel Share Posted May 17, 2023 @ Bodzio @ Anonymuss ?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted May 18, 2023 Właściciel Własciciel Share Posted May 18, 2023 1.2. Zakaz zakładania więcej niż jedno konto (multi konto = ban permanentny na obu kontach) A jak byś nie znał hasła czy coś wystarczy napisać kontakt FragArena wystarczy zjechać na sam dół strony. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeHaCe Posted May 18, 2023 Author Share Posted May 18, 2023 Dobra dzięki ale niech się ktoś tym zajmie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted May 18, 2023 Właściciel Własciciel Share Posted May 18, 2023 Jako ze właściciel nie ma zainteresowania dla gracza ja szybciutko to wyjaśnię. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted May 18, 2023 Właściciel Własciciel Share Posted May 18, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts