CZOLO W PIEKARNIKU Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Nick podczas gry: CZOLO W PIEKARNIKU IP/SteamID: IP: 5.173.232.12 Typ serwera: JAILBREAK Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Anty-Cheat Data, godzina otrzymania bana: 21.05.2023 - 20:00 Wyjaśnienie: Podczas zabawy GunGame dostałem bana za AIma którego nie posiadam Wydruk z konsoli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielus Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Jeśli otrzymasz bana od AntyCheat'a masz nakaz wykonania wargoda zaraz po banie bez wychodzenia z gry, aby liczyć na UnBana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOLO W PIEKARNIKU Opublikowano 21 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 (edytowane) Regulaminu nie czytałem, poprzednio jak dostałem bana to nie dostałem takiej informacji że mam wykonać wargoda, dopiero po UB wykonałem go, @ Anonymuss sprawdzał Edytowane 21 Maja 2023 przez CZOLO W PIEKARNIKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonymuss Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Specjalnie pod to zmienialiśmy regulamin żeby ułatwić wszystkim robotę, nieznajomość regulaminu nie zwalnia z przestrzegania go. Daliśmy również info w ogłoszeniach discorda jailbreaka o dodaniu nowego punktu w regulaminie. Jeśli nie będzie wargoda to już Twój problem i musisz czekać ten miesiąc, następnym razem powinno się czytać regulamin. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iser Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi