CZOLO W PIEKARNIKU Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Nick podczas gry: CZOLO W PIEKARNIKU IP/SteamID: IP: 5.173.232.12 Typ serwera: JAILBREAK Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Anty-Cheat Data, godzina otrzymania bana: 21.05.2023 - 20:00 Wyjaśnienie: Podczas zabawy GunGame dostałem bana za AIma którego nie posiadam Wydruk z konsoli: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bielus Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Jeśli otrzymasz bana od AntyCheat'a masz nakaz wykonania wargoda zaraz po banie bez wychodzenia z gry, aby liczyć na UnBana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CZOLO W PIEKARNIKU Posted May 21, 2023 Author Share Posted May 21, 2023 (edited) Regulaminu nie czytałem, poprzednio jak dostałem bana to nie dostałem takiej informacji że mam wykonać wargoda, dopiero po UB wykonałem go, @ Anonymuss sprawdzał Edited May 21, 2023 by CZOLO W PIEKARNIKU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymuss Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Specjalnie pod to zmienialiśmy regulamin żeby ułatwić wszystkim robotę, nieznajomość regulaminu nie zwalnia z przestrzegania go. Daliśmy również info w ogłoszeniach discorda jailbreaka o dodaniu nowego punktu w regulaminie. Jeśli nie będzie wargoda to już Twój problem i musisz czekać ten miesiąc, następnym razem powinno się czytać regulamin. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iser Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts