Playa Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Wzór Nick podczas gry: Playa IP/SteamID: STEAM_1:0:876830795 Typ serwera: Odd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: @ SoBiEcIn. Data, godzina otrzymania bana: 19:48 Wyjaśnienie: Ledwo mialem 12 killi i dostalem bana za nic, czekam na czasowki Wydruk z konsoli: ||| Powod: Czitowanie ||| Czas nadania bana: 22.06.2023 - 19:48:22 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Posted June 22, 2023 Smakosz Blantów Share Posted June 22, 2023 14:09 +/- 14:33- chlopie patrzac na to na predkosci -x1/4 to nie widac w tym smoke nikogo a ty walisz pestke kolejna 1/1 15:47- lecimy dalej 🤣, polecam dac rowniez -x1/4 . Tu zwrocmy uwage na celownik jak chce namierzac na tego gracz (ct) ktoty jest na widoku ale przy strzale nagle celownik nachodzi na idealnie ustawionego typa w ciemnii. Hmm przypadek? 15:52 - tu tez jest dobre , i rowniez najlepsza predkosc -1/4. Strzela jeden strzal tam gdzie dal myszke , a drugi juz jakby mu nakierowal jakis aimlock lub inne scierwo 16:58- wwybiega z anarchii , celownik nacelowywuje mu na banie kednego goscia co jest i obok lecz za sciana wzgledem Playa , przechodzi od razu idealnie na druga banie i strzela 1/1? Orzypadek czy pro gracz ?(pozniej znowu soczysta banka ) 17:16 - ooooo a to moje ulubione , dostaje bana szybko daje ok , i (oczywiscie predkosc -1/4) gosc wybiega on jest spozniony bo mu orzebiegl i nagle beng celowniczek idealnie na banke na zakonczenie hehe No ogolnie z tego wzgledu ze ja dawalem ci bana to nie zadecyduje czy masz dostac ub czy nie. Góra musi zadecydowac pozdrawiam 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Playa Posted June 22, 2023 Author Share Posted June 22, 2023 4 minuty temu, SoBiEcIn. napisał: 14:09 +/- 14:33- chlopie patrzac na to na predkosci -x1/4 to nie widac w tym smoke nikogo a ty walisz pestke kolejna 1/1 15:47- lecimy dalej 🤣, polecam dac rowniez -x1/4 . Tu zwrocmy uwage na celownik jak chce namierzac na tego gracz (ct) ktoty jest na widoku ale przy strzale nagle celownik nachodzi na idealnie ustawionego typa w ciemnii. Hmm przypadek? 15:52 - tu tez jest dobre , i rowniez najlepsza predkosc -1/4. Strzela jeden strzal tam gdzie dal myszke , a drugi juz jakby mu nakierowal jakis aimlock lub inne scierwo 16:58- wwybiega z anarchii , celownik nacelowywuje mu na banie kednego goscia co jest i obok lecz za sciana wzgledem Playa , przechodzi od razu idealnie na druga banie i strzela 1/1? Orzypadek czy pro gracz ?(pozniej znowu soczysta banka ) 17:16 - ooooo a to moje ulubione , dostaje bana szybko daje ok , i (oczywiscie predkosc -1/4) gosc wybiega on jest spozniony bo mu orzebiegl i nagle beng celowniczek idealnie na banke na zakonczenie hehe No ogolnie z tego wzgledu ze ja dawalem ci bana to nie zadecyduje czy masz dostac ub czy nie. Góra musi zadecydowac pozdrawiam grałeś kiedys w osu? 800dpi aim player i enjoyerem jestem, skill w oczach, obliczenia w glowie B) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Posted June 23, 2023 Smakosz Blantów Share Posted June 23, 2023 Decyzja miala nalezec do @ Wisnia1 chociaz moim zdaniem jawny odpal. teraz widze ze dostal bana bo serwer wylapal aima + wejscie na aktywnym x2 takze do widzenia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Posted June 23, 2023 Smakosz Blantów Share Posted June 23, 2023 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts