xaxa Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Nick podczas gry: admin nie banuj mnie prosze IP/SteamID: Typ serwera: dd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: @ Torcik Data, godzina otrzymania bana: chwile temu Wyjaśnienie: XD? za powyzywanie sobie jakiś cweli co płakali o mnie dostaje perma? co śmieszne najpierw mi chciał robić wargoda jak tylko wszedłem na serwer i miałem staty 0-0 XDDDDDDDDDDDD Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: admin nie banuj mnie prosze ||| IP: 178.36.233.107 ||| SteamID: STEAM_0:0:457355364 ||| Przez admina: Torcik ||| Powod: Wyzywanie graczy ||| Czas nadania bana: 05.08.2023 - 22:52:47 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted August 5, 2023 Właściciel Własciciel Share Posted August 5, 2023 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts