Athon Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Nick podczas gry: Athon IP/SteamID: STEAM_1:0:416593909 Typ serwera: ONLY DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Anty-Cheat [DD2] Data, godzina otrzymania bana: 24.09.2023 - 12:59:59 Wyjaśnienie: Witam nastała dziwna sytuacja z antycheat'em serwera ponieważ wykryło mi aimbota którego nie posiadam i się zdziwiłem jak wszyscy na serwerze że mi aimbota wykryło . Wszyscy dobrze wiedzą że nie używam żadych aplikacji wspomagających jak i wargod był robiony już 2x i czyściutko od ostatniej sytuacji z wargodem prosiłbym o zobaczenie jakiegoś demka z hltv jeśli jest możliwość że jestem czysty bez żadnych wspomagaczy pozdrawiam Athon.w Wydruk z konsoli: nie posiadam niestety Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atobos Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Zerknalem z ciekawości to ostatnie fragi to czysto ale chuj wie cóż łapie detektor 😄 , chyba że fov na klatę był 😎 Makss, September 24, 2023 Wypowiadać się mogą w tym dziale tylko: - osoba odwołująca się - admin banujący - osoby z rangą UBTeam, UBTeam CS1.6, UBTeam CSGO, Moderator, J@, H@, Właściciel - świadkowie (wypowiedzi wyłącznie z załączonymi dowodami takimi jak demko, screeny) - osoba ubiegająca się o stanowisko UBTeam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athon Posted September 24, 2023 Author Share Posted September 24, 2023 Gdybym posiadał fov na klatę to lepiej bym strzelał z tej snajperki a posiadam zeza jak dobrze wiesz Makss, September 24, 2023 Nie spam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts