perwol Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Wzór Nick podczas gry: perwol_!_? IP/SteamID: STEAM_0:0:554434975 Typ serwera: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Athon Data, godzina otrzymania bana: 29.10.2023 - 10:41:56 Wyjaśnienie: admin athon zrobił mi wargoda i gy już robiłem skana miałem 94% weszłęm w 1.6 w console zoabczyć co trzeba pózniej zrobić i wywaliło mnie z gry szybko wchodziłem w 1.6 na serwa i zostałem zabnowany Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: perwol_!_? ||| IP: ||| SteamID: STEAM_0:0:554434975 ||| Przez admina: Athon ||| Powod: Ucieczka przed WarGodem ||| Czas nadania bana: 29.10.2023 - 10:41:56 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] Kicked :"Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athon Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 (edited) Czekałem na wargoda 20/30min po czym uciekłeś jak jest napisane w regulaminie ucieczka = Ban Perm decyzje zostawię dla UB Team @ SoBiEcIn. Edited October 29, 2023 by Athon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
perwol Posted October 29, 2023 Author Share Posted October 29, 2023 8 minut temu, Athon napisał: athon ale ja nie wyszłem se z 1.6 tylko mie wyaliło z 1.6 całkowicnie 14 minut temu, imdxro napisał: W takim razie gdzie masz zrobionego wargoda? niż mnie wywaliło miałem 94% gdy mnie już wyaliło z 1.6 ty wgl nic nie miałem na wargodzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted October 29, 2023 Właściciel Własciciel Share Posted October 29, 2023 To gdzie jest ten Twój scan ewidentnie uciekłeś nie wykonałeś skana Link to comment Share on other sites More sharing options...
perwol Posted October 29, 2023 Author Share Posted October 29, 2023 2 minuty temu, Torcik napisał: To gdzie jest ten Twój scan ewidentnie uciekłeś nie wykonałeś skana torcik ja miałem 94% gdy wchodziłęm na 1.6 zoabczyc co potem terzba zrobić wywaliło mnie z 1.6 a gdy mnie wywaliło na wargodzie nic juz nie psiało o scanie mogę go jescze raz zrobić tak nic do ukrycia żadnych spomagaczy Teraz, perwol napisał: torcik ja miałem 94% gdy wchodziłęm na 1.6 zoabczyc co potem terzba zrobić wywaliło mnie z 1.6 a gdy mnie wywaliło na wargodzie nic juz nie psiało o scanie mogę go jescze raz zrobić tak nic do ukrycia nie mam nie mam żadnych spomagaczy ale decyzja zostaje do was Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Posted October 29, 2023 Smakosz Blantów Share Posted October 29, 2023 Sprawa z mojej strony wygada nastepujaco . W logach wszystko jest napisane. Jezeli wywaliloby cie z csa calego to nie jest moziwe abys w sekunde wszedl spowrotem w csa i od razu na serwer. Jeszcze gdybys wykonal tego wargoda to bysmy mogli cos pomyslec . Sprawdzilbym twoje demko i je rozpisal ale w tej sytuacji sprawa jest jasna. Nie wykonales Wg mimo ze i tak w te prawie 15minut powinien juz byc zrobiony . Poza tym ban byl o 10:41 a twoja pierwsza ucieczka byla 10:36 Jedyna opcja to wykupienie swojego bana u @ Torcik . Niestety ale Bez UB 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Posted October 29, 2023 Smakosz Blantów Share Posted October 29, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts