DeNashi Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 Nick podczas gry: alDeNte. IP/SteamID: STEAM_0:0:531125467 Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Torcik Data, godzina otrzymania bana: 03.11.2023 - 22:01:03 Wyjaśnienie: No nie wiem dostaje bana za mechanikę gry, nie ma kompletnego zakazu rozpedzania sie w powietrzu wiec czekam na rozpatrzenie kogos kto mi wytlumaczy co konkretnie robie niezgodnego z regulaminem. Zakaz jest gs/sgs i rozpedzaniu sie na duckach... Zawsze staram sie grac fair i nie lamac regulaminu aczkolwiek nie kazdy punkt w owym regulaminie jest wyrazony jasno. Czekam na rozpatrzenie wiekszej ilosci osob niz ino samego Torcika ktory pod wplywem emocji daje mi bana przed ktorym musialem czekac dobre 10 min na spect. Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: alDeNte. ||| IP: ||| SteamID: STEAM_0:0:531125467 ||| Przez admina: Torcik ||| Powod: Rozpedzanie sie. ||| Czas nadania bana: 03.11.2023 - 22:01:03 ||| Dlugosc bana: 1 tydzien ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: 10.11.2023 - 22:01:03 ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] Ok, mogę wziąć bana na klatę to nie jest żaden problem aczkolwiek czekam na wyjaśnienie bądź uniewinnienie mojej osoby :v 1 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlacK Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 Spadochron niech wyłączą, albo limit prędkości modelu ustawią i po problemie będzie 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts