Jump to content
HOTNEWS

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Odwołanie

mickey haller

Recommended Posts

Myślę, że powinieneś mieć czas na rozpisanie demka z tego względu, że decydując się na zostanie adminem i zbanowanie powinieneś się z tym liczyć, że będziesz zobligowany do wykonywania tego typu czynności.

Pozwól, że wyjaśnię: gram w tą grę od 2008. Grałem po różnych ELS, mixach, serwerach, mimo wieku w tamtych czasach nawet zdarzył się turniej offline HashJama. Generalnie mógłbym się nie przejmować tego typu banem, bo są inne serwery, a to nie są czasy, że ban na jednym serwerze skreślał gracza na każdym praktycznie. Pomijam, że jestem niewinny :) Chodzi mi bardziej o fakt, bo nie pozwolę, żeby na jakimkolwiek serwerze widniało zbanowane moje konto za niewinność :) Chętnie zobaczę opisane demko i się do tego odniosę :)

A wracając do stwierdzenia, że nie mam czasu na pierdoły. Wybacz, ale pracuje po 12 godzin dziennie i poświęcam swój czas na to, aby odwoływać się od tego, że zabiłem admina 3 czy 4 razy, co w mojej opinii jest po prostu zabawne. Poza tym bardzo irytujące jest, gdy nie chce Ci się grać na tygodniu ze zmęczenia, wchodzisz w weekend na losowy serwer popykać dla rozrywki i po 4-5 rundach dostajesz bana za rzekome "czitowanie". Nawet screenów nie zrobiłeś. Chyba, że chodzi o AIM'a. Wtedy to zaszczyt dla mnie, że mimo gry raz na x czasu ktoś uważa, że gram na tyle dobrze, żeby posądzić mnie o "czitowanie".

• Lubię to! 1
  • Piwko 2

@ Athon  sprawa banów za czitowanie została wyjaśniona na PW, na dziś dzień Admin otrzymuje ostrzeżenie 1/3

@  mickey haller demko czyste, następnym razem jednak postaraj się zastosować do wzoru w przeciwnym wypadku osobiście zamknę temat i wyrzucę go do kosza

Wracaj do gry :peepoKiss:

• Piwko 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania i polityka prywatności