mickey haller Posted November 13, 2023 Share Posted November 13, 2023 Witam, Zostałem niesłusznie zbanowany. Poniżej screen z bana z danymi admina i wszystkim co potrzebne. Jeżeli coś pominąłem jeśli chodzi o zgłoszenie to sorry, nie mam fizycznie czasu na pierdoły. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shabaddy Posted November 13, 2023 Share Posted November 13, 2023 @ Athon 24h na rozpisanie 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athon Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Wyjaśnienie: ??? Nie masz czasu na pierdoly ? To czemu Ja mam mieć czas na rozpisanie demka ? Zrobię to z powodu szacunku do Administracji ale wątpię że zmieni to decyzje o banie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickey haller Posted November 14, 2023 Author Share Posted November 14, 2023 Myślę, że powinieneś mieć czas na rozpisanie demka z tego względu, że decydując się na zostanie adminem i zbanowanie powinieneś się z tym liczyć, że będziesz zobligowany do wykonywania tego typu czynności. Pozwól, że wyjaśnię: gram w tą grę od 2008. Grałem po różnych ELS, mixach, serwerach, mimo wieku w tamtych czasach nawet zdarzył się turniej offline HashJama. Generalnie mógłbym się nie przejmować tego typu banem, bo są inne serwery, a to nie są czasy, że ban na jednym serwerze skreślał gracza na każdym praktycznie. Pomijam, że jestem niewinny Chodzi mi bardziej o fakt, bo nie pozwolę, żeby na jakimkolwiek serwerze widniało zbanowane moje konto za niewinność Chętnie zobaczę opisane demko i się do tego odniosę A wracając do stwierdzenia, że nie mam czasu na pierdoły. Wybacz, ale pracuje po 12 godzin dziennie i poświęcam swój czas na to, aby odwoływać się od tego, że zabiłem admina 3 czy 4 razy, co w mojej opinii jest po prostu zabawne. Poza tym bardzo irytujące jest, gdy nie chce Ci się grać na tygodniu ze zmęczenia, wchodzisz w weekend na losowy serwer popykać dla rozrywki i po 4-5 rundach dostajesz bana za rzekome "czitowanie". Nawet screenów nie zrobiłeś. Chyba, że chodzi o AIM'a. Wtedy to zaszczyt dla mnie, że mimo gry raz na x czasu ktoś uważa, że gram na tyle dobrze, żeby posądzić mnie o "czitowanie". 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shabaddy Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 @ Athon sprawa banów za czitowanie została wyjaśniona na PW, na dziś dzień Admin otrzymuje ostrzeżenie 1/3 @ mickey haller demko czyste, następnym razem jednak postaraj się zastosować do wzoru w przeciwnym wypadku osobiście zamknę temat i wyrzucę go do kosza Wracaj do gry 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shabaddy Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts