qq autobh Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 (edytowane) Cześć. Zostałem przed chwilą zbanowany (skoro mam konto, to w przeszłości też musiałem pisać tu odwołanie). Nie przeszedłem pozytywnie wargoda ale zobaczcie za co jest czerwony. Modele ESL. Nie wiem czy to zasługuje na bana? Poza tym naprawde mam to gdzieś w plikach od 2010 roku gdy grałem klanówki, mixy. Na dowód dodaje screen, który wysłałem ziomkom dzisiaj przed gierką na discordzie. Screenik w załączniku. Zapraszam do miłej dyskusji, wszystko wyjaśnijmy. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2812318 Nick podczas gry: qq | autobh IP/SteamID: 188.47.123.197 Typ serwera: dd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Major Data, godzina otrzymania bana: 19:53 Wyjaśnienie: podejrzenie cheatów, ostatecznie ban za jakieś stare modele ESL, które nawet nie są poprawnie wgrane - nie uzywam. Na co dowód w ss Wydruk z konsoli: ||| Zostales zbanowany ||| Nick: qq | autobh ||| IP: 188.47.123.197 ||| SteamID: STEAM_0:0:29861682 ||| Przez admina: MajoR ||| Powod: Czerwony WG ||| Czas nadania bana: 21.01.2024 - 19:53:25 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji dodać mogę jeszcze tak - konto od roku 2k10. Grane esl'e i klanówki link banid: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:29861682 - nigdzie nie ma bana 4000 godzin w cs 1.6 - sprawdźcie screeny na profilu steam. Podejrzewam, że ban dostałem głównie za movement. A screeny mam pododawane z serwerów HNS, gdzie tylko bh się robi na scrollu i szlifuje movement. X lat temu nagrywałem poradniki do surfa, deathrunów i hns'ów. Szkoda byłoby mi takiego konta żeby cokolwiek odpalać jeśli jest prywatne to zaraz dam jawne. _________________________ EDIT: NIEBIESKI WD https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2812430 Edytowane 21 Stycznia 2024 przez qq autobh 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qq autobh Opublikowano 21 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 za to perm:? SoBiEcIn., 21 Stycznia 2024 Uzywaj opcji edytowania postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 21 Stycznia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Witaj , wargod wyszukal ci modele esl a to u nas jest zabronione (zresztą na wiekszosci serwerow) 1.7 Używanie modeli typu ESL jest zakazane lub innych niż klasyczne/ dozowolone sa modele wgrane na DD2 --> [Ban perm] Tak za to perm Co prawda nie masz czitow wiec daje ci szanse bo moze pliki ci gdzies zostaly. Masz 24h na usuniecie ich i zrobienie ponownego wargoda i edytowania swojego postu , wrzuc link ze zrobionym niebieskim wargodem Jezeli jutro o tej godzinie nie bedzie linku z niebieskim Wargodem bedzie brak UB. Pozdrawiam Edit. Wargod wykonany ponownie , pliki usuniete Dostajesz UB ale musisz sie pilnowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qq autobh Opublikowano 21 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 te modele, za który dostałem perma i dajecie mi czas do jutra są z 2008 roku XDDDDDD SoBiEcIn., 21 Stycznia 2024 Przeczytaj moją odpowiedz i mowilem ci ze masz edytowac post a nie spamowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 21 Stycznia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi