Jump to content
HOTNEWS

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Unban qq | autobh *DD2* 21-01-2024

qq autobh

Recommended Posts

Cześć. Zostałem przed chwilą zbanowany (skoro mam konto, to w przeszłości też musiałem pisać tu odwołanie). Nie przeszedłem pozytywnie wargoda ale zobaczcie za co jest czerwony. Modele ESL. Nie wiem czy to zasługuje na bana? Poza tym naprawde mam to gdzieś w plikach od 2010 roku gdy grałem klanówki, mixy. Na dowód dodaje screen, który wysłałem ziomkom dzisiaj przed gierką na discordzie. Screenik w załączniku.

Zapraszam do miłej dyskusji, wszystko wyjaśnijmy.

https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2812318

• Nick podczas gry: qq | autobh
  • IP/SteamID: 188.47.123.197
  • Typ serwera: dd2
  • Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Major
  • Data, godzina otrzymania bana:  19:53
  • Wyjaśnienie:  podejrzenie cheatów, ostatecznie ban za jakieś stare modele ESL, które nawet nie są poprawnie wgrane - nie uzywam. Na co dowód w ss
  • Wydruk z konsoli:  
    ||| Zostales zbanowany
    ||| Nick: qq | autobh
    ||| IP: 188.47.123.197
    ||| SteamID: STEAM_0:0:29861682
    ||| Przez admina: MajoR
    ||| Powod: Czerwony WG
    ||| Czas nadania bana: 21.01.2024 - 19:53:25
    ||| Dlugosc bana: Permanentnie
    ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2)
    ||| Wygasnie: Nigdy
    ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji

ban.png

dodać mogę jeszcze tak - konto od roku 2k10. Grane esl'e i klanówki

link banid: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:29861682 - nigdzie nie ma bana

4000 godzin w cs 1.6 - sprawdźcie screeny na profilu steam. Podejrzewam, że ban dostałem głównie za movement. A screeny mam pododawane z serwerów HNS, gdzie tylko bh się robi na scrollu i szlifuje movement. X lat temu nagrywałem poradniki do surfa, deathrunów i hns'ów.

Szkoda byłoby mi takiego konta żeby cokolwiek odpalać :) jeśli jest prywatne to zaraz dam jawne.

EDIT: NIEBIESKI WD

https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2812430

Edited by qq autobh
  • Lubię to! 2

• Smakosz Blantów

Witaj , wargod wyszukal ci modele esl a to u nas jest zabronione (zresztą na wiekszosci serwerow) 

1.7 Używanie modeli typu ESL jest zakazane lub innych niż klasyczne/ dozowolone sa modele wgrane na DD2 --> [Ban perm]

Tak za to perm 

Co prawda nie masz czitow wiec daje ci szanse bo moze pliki ci gdzies zostaly. Masz 24h na usuniecie ich i zrobienie ponownego wargoda i edytowania swojego postu , wrzuc link ze zrobionym niebieskim wargodem ;)

Jezeli jutro o tej godzinie  nie bedzie linku z niebieskim Wargodem bedzie brak UB. 

Pozdrawiam

Screenshot_20240121-210051_Chrome.jpg

Edit.

Wargod wykonany ponownie , pliki usuniete 

Dostajesz UB ale musisz sie pilnowac ;)

Screenshot_20240121-213233_Chrome.jpg

Screenshot_20240121-213251_Chrome.jpg

Sygnatura SbC.jpg

image.jpeg

image.jpeg

• Smakosz Blantów

image.png

• Super 1

Sygnatura SbC.jpg

image.jpeg

image.jpeg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania i polityka prywatności