Rusio Opublikowano 27 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 (edytowane) Nick podczas gry: uwuweweeeeeeeeeeeeee IP/SteamID: STEAM_0:0:419287149 Typ serwera: FFA Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Torcik Data, godzina otrzymania bana: teraz Wyjaśnienie: miałem zrobić wg ale mi wyskakiwał blad pisałem 2 razy że zaraz ogarne. W tym czasie pisałem z Mono co zrobić w tej sprawie wracam co cska a tam ban. wyskakiwał mi taki blad przez 10 minut a grałem czysto i nie chce mieć bana. wg jest rozjebane dużo osob ma to samo Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: uwuweweeeeeeeeeeeeeeeeeee ||| SteamID: STEAM_0:0:419287149 ||| Przez admina: Torcik ||| Powod: Brak wykonania Wargoda ||| Czas nadania bana: 27.01.2024 - 22:33:41 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: FFA [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_kabul) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] Kicked by Console: "Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole." Kicked :"Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole." Edytowane 27 Stycznia 2024 przez Rusio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 28 Stycznia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2024 Zaczne od tego, że faktycznie masz w historii wargoda latanie na hpp , lecz twoje ostatnie wargody są czyste. Dziwne ze wyskoczyl ci bład ale mozliwe ze jest to spowodowane programem antywirusowym wiec mozna bylo go sprobowac wyłaczyc , lub moze pomoglo by sciagniecie innej wersji Wargoda najlepiej tej na windows 7. Po bledzie na wargodzie zazwyczaj trzeba odczekac 10 minut a tyle adminI banujący ci nie dali nie wiem dlaczego ani nie dali nawet jednej wskazowki + Pisales im na sayu ze bedziesz to probowac ogarnac. Nie widzialem zebys jakos bardzo sie bronil przed jego zrobieniem. Noi w ostatecznosci oglądnąlem twoje demko i Nic tam nie widzialem spalonego. Dosc dobrze grasz , nie bylo zadnych przeskokow celownika ani jakiego "Infa od boga". link do demka: http://901507.hltv2.pukawka.pl/hltv-2401272210-de_nuke-1706389800-1706390880.zip z demka czas 11:00 - wychodzisz i ubijasz komiego na gnieździe ja tam go ledwo widzialem ale mam slaby sprzet wiec u ciebie go moglo bylo lepiej widac takze : naciągane +/- Podsumowując prosze adminow o wiecej pomocy dla graczy i wyrozumiałosci. Tym bardziej ze z tym graczem był kontakt i tlumaczyl na sayu A ty @ Rusio Co prawda masz na dwoch sieciach bana z przeszlosci i historie wargoda podejrzaną ale liczy sie tu i teraz. Proponuje i tak ogarnac tego wargoda i poprobowac bo pewnie jeszcze nie raz bedziesz mial robionego a nie kazdy moze byc wyrozumialy jak ja UB 1 1 *DEAD* celuję na trackballu : no ku*wa co za smiec j*bany zawsze wszystko wszedzie wie *DEAD* celuję na trackballu : odechciewa sie grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 28 Stycznia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2024 *DEAD* celuję na trackballu : no ku*wa co za smiec j*bany zawsze wszystko wszedzie wie *DEAD* celuję na trackballu : odechciewa sie grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi