Rusio Posted January 27, 2024 Share Posted January 27, 2024 (edited) Nick podczas gry: uwuweweeeeeeeeeeeeee IP/SteamID: STEAM_0:0:419287149 Typ serwera: FFA Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Torcik Data, godzina otrzymania bana: teraz Wyjaśnienie: miałem zrobić wg ale mi wyskakiwał blad pisałem 2 razy że zaraz ogarne. W tym czasie pisałem z Mono co zrobić w tej sprawie wracam co cska a tam ban. wyskakiwał mi taki blad przez 10 minut a grałem czysto i nie chce mieć bana. wg jest rozjebane dużo osob ma to samo Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: uwuweweeeeeeeeeeeeeeeeeee ||| SteamID: STEAM_0:0:419287149 ||| Przez admina: Torcik ||| Powod: Brak wykonania Wargoda ||| Czas nadania bana: 27.01.2024 - 22:33:41 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: FFA [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_kabul) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] Kicked by Console: "Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole." Kicked :"Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole." Edited January 27, 2024 by Rusio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Posted January 28, 2024 Smakosz Blantów Share Posted January 28, 2024 Zaczne od tego, że faktycznie masz w historii wargoda latanie na hpp , lecz twoje ostatnie wargody są czyste. Dziwne ze wyskoczyl ci bład ale mozliwe ze jest to spowodowane programem antywirusowym wiec mozna bylo go sprobowac wyłaczyc , lub moze pomoglo by sciagniecie innej wersji Wargoda najlepiej tej na windows 7. Po bledzie na wargodzie zazwyczaj trzeba odczekac 10 minut a tyle adminI banujący ci nie dali nie wiem dlaczego ani nie dali nawet jednej wskazowki + Pisales im na sayu ze bedziesz to probowac ogarnac. Nie widzialem zebys jakos bardzo sie bronil przed jego zrobieniem. Noi w ostatecznosci oglądnąlem twoje demko i Nic tam nie widzialem spalonego. Dosc dobrze grasz , nie bylo zadnych przeskokow celownika ani jakiego "Infa od boga". link do demka: http://901507.hltv2.pukawka.pl/hltv-2401272210-de_nuke-1706389800-1706390880.zip z demka czas 11:00 - wychodzisz i ubijasz komiego na gnieździe ja tam go ledwo widzialem ale mam slaby sprzet wiec u ciebie go moglo bylo lepiej widac takze : naciągane +/- Podsumowując prosze adminow o wiecej pomocy dla graczy i wyrozumiałosci. Tym bardziej ze z tym graczem był kontakt i tlumaczyl na sayu A ty @ Rusio Co prawda masz na dwoch sieciach bana z przeszlosci i historie wargoda podejrzaną ale liczy sie tu i teraz. Proponuje i tak ogarnac tego wargoda i poprobowac bo pewnie jeszcze nie raz bedziesz mial robionego a nie kazdy moze byc wyrozumialy jak ja UB 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Posted January 28, 2024 Smakosz Blantów Share Posted January 28, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts