sorry bout that Posted March 10, 2024 Share Posted March 10, 2024 (edited) Ogolnei sytuacja wygalda tak ze wchodze na serwer i byl to jeden z nielicznych ktory byl zapelniony w godzinach 10 30/40. Dostałem bana niby przez antycheata choć nie wiem co antycheat mogl wykryc skoro jedynymi aplikacjami jakie mialem wlaczaone to byly spotify cs i opera. Statystki faktycznie wyglądały może podejrzanie ponieważ było tam podajrze jakies 19:0 natomiast nie było tak naprawde żadnego jakiegos zachowania ktore faktycznie pokazywalo ze mam nielegalne oprogramowanie, słyszałem tam jakies zgrzyty zeby mnie wywalic czy cos natomiast troche nie rozumialem wiadomo dlaczego. Moje wątpienie w to ze dostałem bana przez anty cehata jest spowodowane tym ze tego bana otrzymałem po skanowaniu skrzynki gdzie okazało sie że tam stały dwie osoby. Poza tą sytuacją nie można było stwierdzic tak naparwde ze no mógłbym coś mieć i mozna to stwierdzic nawet po obejrzeniu dema. Na obserwatorze siedziały z 3 osoby mysle ze to musiały być ktoras z tych poniewaz no tak jak mowie niemozliwe ze antycheat moglby cokolwiek wykryc. Nie wiem czy antycheat od valoranta mógłby tez cos tutaj zaszkodzić. Posiadam tlyko zdjęcie konsolii jak dostaje bana naotmiast mysle ze to nie jest potrzebne poniewaz dokladnie to samo wszystko jest napisane na stronie. Pozdro. Ban otrzymałem 10.03 o godzinie 10:49 Edited March 10, 2024 by saudi arabia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted March 10, 2024 Właściciel Własciciel Share Posted March 10, 2024 @ CuBe zapraszam do rozpisania demka i czasu akcji. Zapisane logi dla przykładu gry dany gracz będzie nadużywał zabawy będzie surowo karane banem --> [Ban 1 - 7 dni] Proszę o zapoznanie się w temacie i czekamy na rozpisanie demka z twojej strony nadużywanie bezsensownie votebana jest surowo karane. Nieuzasadnione nadużywanie VoteBan Bedzie Surowo Karane Akceptuje zasady - NALEŻY WYBRAĆ 8 [Wybierając - Akceptujesz Zbanowanie Gracza] Zmieniam zdanie wyjecie z VoteBana @ SoBiEcIn. @ byKomi Proszę końcowy weredyk przejrzenia demka i edycji banów, panów @ saudi arabia @ CuBe 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Posted March 10, 2024 Smakosz Blantów Share Posted March 10, 2024 Przeglądane demko : http://782064.hltv2.pukawka.pl/hltv-2403101039-de_dust2-1710063540-1710064860.zip Ogładnąłem i nic "spalonego" tam nie bylo. Nawet ta ostatnia akcja gdzie kolega dostal bana to wczesniej rzucil nejda,pokazalo mu dmg i sprawdzil tą skrzynke. @ CuBe Nastepnym razem prosze popatrzec na gracza chwilke a nie dajecie bana graczowi ktory przegral ledwo 3 rundy. Dałes sie namowic Lali i sylvi bez sprawdzenia gracza. Moze kolejnym razem pomyslisz zanim zrobisz voteban. @ saudi arabia UB @ CuBe Twoj ban na 1 dzien zostaje Nieuzasadnione nadużywanie VoteBan Bedzie Surowo Karane Zapisane logi dla przykładu gry dany gracz będzie nadużywał zabawy będzie surowo karane banem --> [Ban 1 - 7 dni] 3 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Posted March 10, 2024 Smakosz Blantów Share Posted March 10, 2024 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts