psychOo Posted June 4, 2024 Share Posted June 4, 2024 (edited) Nick podczas gry: Psycho IP/SteamID: STEAM_0:1:241818895 Typ serwera: dd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: squbany Data, godzina otrzymania bana: 20:04 https://bans.fragarena.pl/bans/8939.html Wyjaśnienie: Mialam wykonac wg, troche to trwalo poniewaz moj komputer to dziadek :< . niestety @ sQubany walnął mi bana, ale daje linka z wg ze czysciutko https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2892170 + moza mi rozpisac demko Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: Psycho ||| IP: 82.139.1.47 ||| SteamID: STEAM_0:1:241818895 ||| Przez admina: sQubany ||| Powod: Czitowanie ||| Czas nadania bana: 04.06.2024 - 20:05:11 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji Proszę o szybciutkie rozpatrzenie Edited June 4, 2024 by psychOo WYDRUK KONSOLI 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sQubany Posted June 4, 2024 Share Posted June 4, 2024 Mogłem poczekać jeszcze chwilę żebyś mogła dokończyć wykonywać wargoda o którego się poprosiłem dodalas go w odwołaniu i wyszedł niebieski więc jest okej. Przepraszam za zamieszanie i jestem gotów ponieść konsekwencjie. Prosze dać UB 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gambler Nebesh Posted June 5, 2024 Gambler Share Posted June 5, 2024 Obejrzałem demko tuż przed prośbą @ sQubany o wykonanie wargoda i kompletnie nie widzę tam żadnej podejrzanej akcji. @ sQubany wchodzisz na serwer, grasz dosłownie 2 minuty, wychodzisz i wchodzisz z powrotem na serwer, dostajesz zgłoszenie na innego gracza na u@, którego zgłaszała też chwilę wczęśniej inna osoba, po czym bierzesz @ psychOo na wg xD Trochę to nie zrozumiałe, ale ok. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gambler Nebesh Posted June 5, 2024 Gambler Share Posted June 5, 2024 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts