Jump to content
HOTNEWS

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Dzieci poza kontrola / UB atobos

Atobos

Recommended Posts

• Nick podczas gry:Atobos.
  • IP/SteamID:STEAM_0:0:599765164
  • Typ serwera: dd2
  • Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: -
  • Data, godzina otrzymania bana:  18;30

• Wyjaśnienie:  A dzien jak co dzien , bicie i bicie. Trzech muszkieterow przy liderze IstnegoPlaczka wraz z Lala i Czerwonookim , stwierdzaja zeby mogli spokojnie zagrac decyduja sie mnie wywalic :c. No chyba ze wykryli moje nie wykrywalne cheaty.

• Wydruk z konsoli:  
    [FB]-------------------------------------[FB]
    ||| Zostales zbanowany
    ||| Nick: atobos.
    ||| IP: 188.47.118.98
    ||| SteamID: STEAM_0:0:599765164
    ||| Przez admina: Anty-Cheat [DD2]
    ||| Powod: Czitowanie
    ||| Czas nadania bana: 28.06.2024 - 18:35:42
    ||| Dlugosc bana: Permanentnie
    ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2)
    ||| Wygasnie: Nigdy
    ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji
    [FB]-------------------------------------[FB]
    Kicked by Console: "Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole."
    Kicked :"Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole."
  • Haha 2

Jezeli my jestesmy dla ciebie dziecmi to ty jestes dla nas dziadem wieksza czesc osob z serwera ucieka przez ciebie.
A administracja nic z tym nie robi @ Torcik @ Makss  @ Nebesh Sprawdzie sobie jezeli Dziadek wejdzie na serwer ile osob odrazu jest mniej 
nie wiem czy to jest jakas znajomosc  nie interesuje mnie to ale jezeli tak bedzie to serwer calkiem padnie. Bo juz kazdego wkurza ten dziedek :D 
Mysle ze na innej serwerowni by nie posiedzial za dlugo :)  inni niech sie wypowiedza a my czekamy na decyzje administracji. 
Albo jedna osoba albo wiecej osob 
Pozdro 

• Haha 1
  • Smutny 1

• Gambler

@ Atobos Proszę o wstawienie nagranego Pov'a z ostatniej mapy na której dostałeś bana poprzez /voteban, pov znajduje się w głównym folderze z grą. Przeanalizujemy demko i damy znać czy użycie /voteban w tej sytuacji było właściwe.

https://fileport.io/wGtYxSk1tRQZ

23 minuty temu, IstnyDiaBeL napisał:

Jezeli my jestesmy dla ciebie dziecmi to ty jestes dla nas dziadem wieksza czesc osob z serwera ucieka przez ciebie.
A administracja nic z tym nie robi @ Torcik @ Makss  @ Nebesh Sprawdzie sobie jezeli Dziadek wejdzie na serwer ile osob odrazu jest mniej 
nie wiem czy to jest jakas znajomosc  nie interesuje mnie to ale jezeli tak bedzie to serwer calkiem padnie. Bo juz kazdego wkurza ten dziedek :D 
Mysle ze na innej serwerowni by nie posiedzial za dlugo :)  inni niech sie wypowiedza a my czekamy na decyzje administracji. 
Pozdro 

To trzeba sie pogodzic z dostaniem w tylek lub zmien sam siec jak Ci sie nie podoba gdy masz staty 2/6 :c. Jakos inni nie marudza. Bijam inne serwery i tez nie marudza wiec ochlon dziecko :V.

Mam 16 lat wiec nie mow tak do mnie brzydko.

• Haha 1
  • Piwko 1

• Gambler

POV czysty, normalna gierka, nic szczególnego tam nie ma @  IstnyDiaBeL @  Lala @  niebieskoooki3 informacja dla Was. Nie raz słyszałem i inni admini również, że płaczecie o jakieś sgsy, że ktoś szybko biega, a to ktoś jest za dobry, że ma aima i mam dość słuchania Waszego płaczu i zgłaszania graczy którzy są po prostu lepsi od Was. Wasz płasz o to, że ktoś ma SVIP'a i ma podwójny skok jest śmieszny, ktoś kto chce to po prostu zapłaci te 10 zł i ma troche udogodnień na serwerze. Nie jest to żaden znaczący element w grze i na prawdę, jeśli ktoś gra dobrze to nawet i bez tego SVIP'a da radę. Chcesz to kupujesz, nie chcesz to nie kupujesz. To żaden przymus. Za nieuzasadnione użycie komendy /voteban @  IstnyDiaBeL otrzymuje bana na 1 dzień. 

1 godzinę temu, IstnyDiaBeL napisał:

Pozdro 

image.png

Odniosę się również do Twojej odpowiedzi. Nie możemy kogoś banować za to, że jest lepszy. To tylko gra, w której się bawimy i powinniśmy grać dla przyjemności. Normalne jest, że trafi się ktoś lepszy od nas. Ktoś gra lepiej, a ktoś gorzej. To, że ludzie wychodzą to normalne w tym okresie. Są wakacje, ludzi jest o wiele mniej, nie tylko u nas na serwerze i nie chodzi tu o Atobosa czy innych graczy, że ludzie wychodzą bo ktoś jest na serwerze.  Zawsze jest na serwerze osoba, która się wyróżnia skillem wśród innych i nie mamy prawa żeby kogoś banować za skilla, jeśli jesteśmy pewni że gra czysto. Polecam mniej się pocić i mniej płakać. Pamiętajmy, że to tylko gra. 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Piwko 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania i polityka prywatności