Jump to content
HOTNEWS

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

odwołanie

MultiKILL11

Recommended Posts

Nick podczas gry: strafelegit

IP/SteamID: STEAM_0:0:554343542

Typ serwera: bf2

Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Nie jest podane 

Data, godzina otrzymania bana:  teraz mapa de_inferno

Wyjaśnienie: Grałem sobie gdy trafiłem headshota dla gracza o nicku [P]$Ych0 dostałem bana nie ma podpiętego amxbansa więc nie da się sprawdzić 

Wydruk z konsoli:  You have been banned from this server.

Edited by MultiKILL11
  • Lubię to! 2

• Moderator
Moderator

Zostałeś zbanowany przeze mnie. Według mnie miałeś używałeś w tamtym momencie wspomagaczy a konkretnie WH. Powiedzieć że IDEALNIE miałeś ustawiony celownik na ciele przeciwnika to jakby nie powiedzieć nic. Natomiast oczywiście bez dowodów nie ma bana. Moim błędęm był "tzw" miss click mając nadzieję na zrobienie screen shotów, niestety tak się nie stało za co przepraszam. 

Tak jak mówiłem brak dowodów = brak bana, natomiast zostawię decyzję administracji

EDIT do postu @  MultiKILL11  

Posiadam NS tylko i wyłącznie dlatego że moje główne nie mam dostępu do mojego głównego konta steam z powodu utraty numeru oraz urządzenia, na którym był zalogowany mój token uwierzytelniajacy. W cs 1.6 gram od 19 lat mam myślę około 7 tysięcy godzin w tą grę i uważam że mam spore doświadczenie. Wyjaśniłem wyżej jak wyglądała sytuacja według mnie. Przeprosiłem za brak demka, tyle

Edited by Krissu

W takim razie nie polecam ci robić tak zwanych "ssow" bo z doświadczenia wiem że to źle działa skoro jesteś pewien że używałem wspomagaczy zapraszam rozpisz demko i podaj konkretne dowody a potem wyższa administracja sprawdzi i będą wiedzieć czy to ty nie jesteś doświadczony bo przypominam że grasz na ns czy to jednak ty miałeś racje 

• Administrator
Administrator
16 minut temu, Krissu napisał:

Zostałeś zbanowany przeze mnie. Według mnie miałeś używałeś w tamtym momencie wspomagaczy a konkretnie WH. Powiedzieć że IDEALNIE miałeś ustawiony celownik na ciele przeciwnika to jakby nie powiedzieć nic. Natomiast oczywiście bez dowodów nie ma bana. Moim błędęm był "tzw" miss click mając nadzieję na zrobienie screen shotów, niestety tak się nie stało za co przepraszam. 

Tak jak mówiłem brak dowodów = brak bana, natomiast zostawię decyzję administracji

W takim razie dezycja zostaje dla właścicieli serwera. 

undefined-Imgur.gif.388fbb996baa6f3be32c9be4f9714848.gif

29 minut temu, AnGeL napisał:

W takim razie dezycja zostaje dla właścicieli serwera. 

Decyzja nie zostaje dla właścicieli serwera. Gdy serwer jest na forum wy za niego odpowiadacie i musicie mieć pewność że każda zbanowana osoba jest prawidłowo zbanowana. 

Tutaj demko: http://916886.hltv2.pukawka.pl/hltv-2410181543-de_inferno-1729258980-1729261620.zip (Czekam na rozpiskę od Krissu i potem UBT do weryfikacji)

Edit: @ Krissu  Nie musisz mnie przepraszać po prostu podałem ci demko które musisz rozpisać ponieważ tak to działa w świecie csa (Użytkownik ma prawo do odwołania wówczas administrator musi rozpisać demko i przedstawić dowody)

Odpowiedź na dolną wiadomość @ Torcik : Tak ja nie mam z tym problemu że nowy serwer jest i muszę czekać po prostu nie rozumiem wiadomości typu "Zostawiam decyzje dla właścicieli serwera" Wystarczyło po prostu napisać że Admin który banuje musi rozpisać demko gdy gracz chce się odwołać (ponieważ tak to działa)

Edited by MultiKILL11
  • Lubię to! 1

• Własciciel
Właściciel

@ Krissu prosze o rozpisanie demka a @ UB Team CS 1.6o werdykt i przekazanie informacji dla wlasciclela serwera przepraszamy ale serwer dopiero dzis bedzie podpięty i narazie innej opcji nie ma co do zdjęcia bana o tak tylko moze na chwilę obecną   @ Własciciel Serwera BF2

• Lubię to! 1

cT0SxdZ — kopia.giftło.png

• Moderator
Moderator

Po rozmowach z właścicielami, jesteśmy zgodni że w tym przypadku decyzją jest akceptacja odwołania. 

Użytkownik został odbanowany.

• Piwko 1
  • Zmieszany 1

• Smakosz Blantów

@  MultiKILL11 dostales ub. Masz racje ze admin powinien rozpisac demko. Nastepnym razem juz UbT bedzie rozpatrywac odwolanie , bedzie wszystko jak nalezy. Przepraszam za zamieszanie i wracaj do gry 

• Lubię to! 1

Sygnatura SbC.jpg

image.jpeg

image.jpeg

• Smakosz Blantów

image.png

• Lubię to! 1

Sygnatura SbC.jpg

image.jpeg

image.jpeg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania i polityka prywatności