Jump to content
HOTNEWS

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Odwołanie Cajdii :)

Cajdii

Recommended Posts

• Nick podczas gry: Cajdii
  • IP/SteamID: STEAM_0:0:19178627
  • Typ serwera:   BF2
  • Nick admina od, którego dostałeś/aś bana:  Web
  • Data, godzina otrzymania bana:  11:11:46
  • Wyjaśnienie:   Po prostu grałem i dostałem bana. Nie ma co wyjaśniać.
  • Wydruk z konsoli:   W załączniku 

ban.jpg

• Lubię to! 3
  • Piwko 1

• Smakosz Szlugów

@ Krissu @  KrysteQ  - proszę o rozpiskę demka

• Lubię to! 1
  • Piwko 1

UBT Bo chcę latać.png

• Moderator
Moderator

Link do demka De_Dust2 http://916886.hltv2.pukawka.pl/hltv-2410201047-de_dust2-1729414020-1729415220.zip

04:24 - Sytuacja, w której "sprawdzasz" miejscówkę, wygląda to tak jakbyś doskonale wiedział że gracz jest odwrócony. 

06:15 - Zaskakujący przeskok celownika

07:05 - Wpatrujesz się w ścianę kilka sekund. Na terro na ciemni jest tylko gracz "Bo chce latać" oraz na kwadracie jest gracz "oszman"

07:20 - Ta sama sytuacja, z tą samą ścianą

09:40 - Gracz "Psycho" idzie na walku w od górnego tunelu. Nie miałeś prawa go słyszeć ani dostać infa bo nikogo nie było na B z twoich. Jesteś wcelowany w bramę MID'a, gdzie na zielonych jest tylko jeden przeciwnik a drugi czyli Psycho idzie cały czas na walku w dolnym. Kolejna sytuacja, w której jesteś wcelowany.

13:15 - Była zaplantowana bomba na A, mimo że to jest logiczne że jeden z nich przynajmniej jest na sicie to twoje idealne wcelowanie przez skrzynki w jednego z nich jest zastanawiające. 

13:21 - Ostatni gracz "Psycho" został sam. Idzie w kierunki shorta na walku nie wydając przy tym żadnego dźwięku. Idziesz pod ścianę i jesteś ponownie idealnie wcelowany w przeciwnika. Nie mogłeś wiedzieć gdzie on jest

16:30 - Gracz "Bo chce latać" był na CT idąc w kierunki site A na walku. Ponownie nie mogłeś wiedzieć że tam jest. Wykonałeś bardzo dziwny ruch "sprawdzający" tą miejscówkę. Wskoczyłeś na skrzynkę idealnie wcelowany w gracza.

16:50 - Kolejna sytuacja, w której jesteś wcelowany

18:15 - Kolejna sytuacja, w której jesteś idealnie wcelowany w gracza "Osman"

Edited by Krissu
  • Lubię to! 4

Demka nie oglądałem, ale byłem w tym czasie nas serwerze i musze potwierdzić że kolesia Timing był zadziwiająco szybki.
Zwykła akcja gdzie szedłem od respa CT na DD2 cały czas na shifcie, a ty wyskakujesz z BS'a wcelowany prosto we mnie... Takich akcji było kilka, o kilka za dużo nawet bym powiedział.  

Edited by PsyChoOo
SoBiEcIn.,

Twoja wypowiedz nic nie wnosi do tematu tym bardziej jak nawet nie oglądnąłeś demka. Na razie dostajesz ostrzezenie

Wypowiadać się mogą w tym dziale tylko:
- osoba odwołująca się
- admin banujący
- osoby z rangą UBTeam, UBTeam CS1.6, UBTeam CSGO, Moderator, J@, H@, Właściciel
- świadkowie (wypowiedzi wyłącznie z załączonymi dowodami takimi jak demko, screeny)
- osoba ubiegająca się o stanowisko UBTeam

• Lubię to! 4
  • Zmieszany 1

• DPD

Link do demka http://916886.hltv2.pukawka.pl/hltv-2410201047-de_dust2-1729414020-1729415220.zip

06:15 - Dziwny przeskok celownika

7:05 - wpatrujesz się w ścianę. 

7:20 - No tutaj taka sama sytuacja.

13:15 - Jeszcze można wyjaśnić chociaż dziwne wpatrywanie się na skrzynkę gdzie centralnie za nią jest gość mimo że planował to tam pół biedy ale 

13:21 - Idealnie się w niego wcelowales poruszając myszka za nim.

16:30 - Tutaj idealnie wcelowany nie słyszałem by gracz wydał dzwięk

16:50 - Akcja w której poraz kolejny idealnie jesteś wcelowany w przeciwnika który nie wydał dźwięku.

18:15 - Wcelowanie w gracza Osmana.

• Lubię to! 3

• Smakosz Szlugów

Zacznijmy od tego, że jest to HLTV.... @ Własciciel Serwera BF2następnym razem nagrajcie pova jak kogoś podejrzewacie lub wgrajcie program do pova wtedy będzie wam łatwiej... 

Przechodząc do rozpiski: 

04:24 -  Nie sprawdził dokładnie. Dopiero później zauważył, że tam stoi (-)

06:15 - Trafia w model nic nadzwyczajnego (-)

07:05 - (-)

07:20 - (-)

09:40 - Normalnie się rozgląda, lecą strzały z zielonej więc wiedział, że tam ktoś stoi (-)

13:15 - Gdyby wiedział, że tam ktoś jest to by skanował, nie wiedział, że ktoś go zraszuje (-)  

13:21 - Tutaj jedzie za modelem po ścianie i oddaje idealny strzał przez tą ścianę (+)

16:30 - Sprawdza wszystkie miejscówki po kolei, od momentu kiedy zobaczył model na ct minęło dość sporo czasu, żeby przycelować (-)

16:50 - (+/-)

18:15 - (-)

Za mało na bana, czysto, UB

• Lubię to! 3
  • Piwko 2

UBT Bo chcę latać.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania i polityka prywatności