yanicozck Posted November 4, 2024 Share Posted November 4, 2024 Nick podczas gry:3132; IP/SteamID: STEAM_0:0:138925570 Typ serwera: only dd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: MajoR Data, godzina otrzymania bana: 04.11.2024 - 21:36:00 Wyjaśnienie: Witam problem polegał na tym, że nie byłem w stanie zrobić wg, miałem 3 podejścia, i na win7 i na win8, na tym pierwszym po 64% wywalało, a na tym drugim po 17%. Próbowałem parę razy, i nic z tego na stronei wargoda znalazłem wątki o tym, więc nie jest to tylko mój problem np. tu jest link, nie rozumiem może do końca wszystkiego ale są kluczowe informacje - https://www.wargods.ro/showthread.php/44883-problema-crash-wargods ps. na wszelki wypadek nie wyłączałem jeszcze cs'a jakbyście chcieli na własne oczy zobaczyć, np. na dc jak to się dzieje ( o ile oczywiście będzie to rozpatrzone dzisiaj XD) Wydruk z konsoli: ||| Zostales zbanowany ||| Nick: 3132; ||| IP: 78.88.226.46 ||| SteamID: STEAM_0:0:138925570 ||| Przez admina: MajoR ||| Powod: Problem z wykonaniem WG ||| Czas nadania bana: 04.11.2024 - 21:36:00 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] Kicked :"Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Posted November 5, 2024 Smakosz Blantów Share Posted November 5, 2024 Poprosilbym cie o pova ale mapka zostala zmieniona przez ten czas wiec lipa. Ogladnalem demko na hltv ( http://782064.hltv2.pukawka.pl/hltv-2411042055-de_dust2-1730750100-1730751300.zip ) i nic tam nie widzialem oprocz tego ze masz swoj schemat i widac ze troche przegrales w csa. Kiedys widze ze uzywales aimika ale od 4 lat Skany wargoda czyste . Vaca tez nie ma to dziala zawsze na plus, widze ze probowales udowodnic robiac live i nie widzialem w logach zebys cos krecil. Na jakiej wersji csa grasz? Zmien sobie na steam legacy -pre- 25th aniversaly build . Ja zrobilem , sciagnalem Wargoda na Win7 i zrobilo mi skan normalnie . Wiec sie da @ yanicozck Masz 24h na zrobienie skana i wrzucenie tu linku . Oczywiscie jezeli ktos ma inne zdanie lub widzi cos widzi w tym demku to moze rozpisac, rozpatrzymy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanicozck Posted November 5, 2024 Author Share Posted November 5, 2024 i miałeś rację pomogło to zmienienie na 25th wersje @ SoBiEcIn. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2976986 proszę o to wargod to nie był aimik żaden, tylko do metina mod, czytało go jako forencisa czyli że nie jest aktywny ale że jest jakiś tam aktywator niby czy jakoś tak no mam ponad 5.5k godzin w tą grę więc no aż by mi było przykro, że nie potrafie strzelać :P 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urlop Bo chcę latać Posted November 5, 2024 Urlop Share Posted November 5, 2024 Wargod niebieski. Pamiętaj, że w każdej chwili admin może zrobić Ci go ponownie. Drugiej takiej szansy/ opcji nie będzie. Wracaj do gry. UB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urlop Bo chcę latać Posted November 5, 2024 Urlop Share Posted November 5, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts