Jump to content
HOTNEWS

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

odwołanie 3132;

yanicozck

Recommended Posts

• Nick podczas gry:3132;
  • IP/SteamID: STEAM_0:0:138925570
  • Typ serwera:  only dd2
  • Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: MajoR
  • Data, godzina otrzymania bana:  04.11.2024 - 21:36:00
  • Wyjaśnienie:  Witam problem polegał na tym, że nie byłem w stanie zrobić wg, miałem 3 podejścia, i na win7 i na win8, na tym pierwszym po 64% wywalało, a na tym drugim po 17%.
  • Próbowałem parę razy, i nic z tego na stronei wargoda znalazłem wątki o tym, więc nie jest to tylko mój problem
  • np. tu jest link, nie rozumiem może do końca wszystkiego ale są kluczowe informacje - https://www.wargods.ro/showthread.php/44883-problema-crash-wargods ps. na wszelki wypadek nie wyłączałem jeszcze cs'a jakbyście chcieli na własne oczy zobaczyć, np. na dc jak to się dzieje ( o ile oczywiście będzie to rozpatrzone dzisiaj XD)
  • Wydruk z konsoli:  
    ||| Zostales zbanowany
    ||| Nick: 3132;
    ||| IP: 78.88.226.46
    ||| SteamID: STEAM_0:0:138925570
    ||| Przez admina: MajoR
    ||| Powod: Problem z wykonaniem WG
    ||| Czas nadania bana: 04.11.2024 - 21:36:00
    ||| Dlugosc bana: Permanentnie
    ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2)
    ||| Wygasnie: Nigdy
    ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji
    [FB]-------------------------------------[FB]
    Kicked :"Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole."
  • Lubię to! 1

• Smakosz Blantów

Poprosilbym cie o pova ale mapka zostala zmieniona przez ten czas wiec lipa. Ogladnalem demko na hltv ( http://782064.hltv2.pukawka.pl/hltv-2411042055-de_dust2-1730750100-1730751300.zip ) i nic tam nie widzialem oprocz tego ze masz swoj schemat i widac ze troche przegrales  w csa. 

Kiedys widze ze uzywales aimika ale od 4 lat Skany wargoda czyste . Vaca tez nie ma to dziala zawsze na plus, widze ze probowales udowodnic robiac live i nie widzialem w logach zebys cos krecil.

Na jakiej wersji csa grasz? Zmien sobie na steam legacy -pre- 25th aniversaly build . Ja zrobilem , sciagnalem Wargoda na Win7 i zrobilo mi skan normalnie . Wiec sie da

@  yanicozck Masz 24h na zrobienie skana i wrzucenie tu linku . 

Oczywiscie jezeli ktos ma inne zdanie lub widzi cos widzi w tym demku to moze rozpisac, rozpatrzymy

• Lubię to! 2

Sygnatura SbC.jpg

image.jpeg

image.jpeg

i miałeś rację pomogło to zmienienie na 25th wersje

@ SoBiEcIn. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2976986 proszę o to wargod

to nie był aimik żaden, tylko do metina mod, czytało go jako forencisa czyli że nie jest aktywny ale że jest jakiś tam aktywator niby czy jakoś tak

no mam ponad 5.5k godzin w tą grę więc no aż by mi było przykro, że nie potrafie strzelać :P 

• Lubię to! 1
  • Piwko 1

• Urlop

Wargod niebieski. Pamiętaj, że w każdej chwili admin może zrobić Ci go ponownie. Drugiej takiej szansy/ opcji nie będzie. Wracaj do gry. 

UB

• Piwko 1

UBT Bo chcę latać.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania i polityka prywatności