Bigidagoe Posted November 5, 2024 Donator Share Posted November 5, 2024 Nick podczas gry: WscieklaWiewiurka IP/SteamID: https://steamcommunity.com/id/Delfineq/ Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: MajoR Data, godzina otrzymania bana: Wczoraj 15:57 Wyjaśnienie: Mialem zrobic wargoda, pierw pobierałem zle wersje ktore nie działały, MajoR mi tlumaczyl zeby pobrac win 7 w koncu pobralem po walkach z 20 minut, stwierdzilem ze jak sie robi juz wargod to pojde zapalic a ze mam internet z telefonu i zapomnialem o tym wzialem telefon ze soba na balkon i wyjebalo neta XD wargod dostal errora a cs'a mi wylaczylo no i Major zarzucil mi permanetnego bana, nie dziwie sie bo wygladalo to jak ucieczka ale no wyszlo jak wyszlo. Moze sie cos uda uratowac >.< Wydruk z konsoli: nie mam :c Steam Gracza STEAM_0:0:457947760 Nazwa Gracza WÅ›ciekÅ‚aWiewiórka Admin MajoR Powód Blokady Brak wg Data Nadania 04.11.2024 - 15:57:50 Długość Blokady Na Zawsze Wygasa Nigdy Typ Bana SteamID Nazwa Serwera DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Ste... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Posted November 5, 2024 Smakosz Blantów Share Posted November 5, 2024 Sluchaj , najpierw piszesz ze 2 lata nie grales a w kwietniu robiles wargoda . Pozniej ze nie bedziesz wylaczal antywirusa i prosisz admina aby sobie darowal tego wargoda. Piszesz z laska ze jeszcze raz i masz wy... na to. Admin banujacy ci ladnie wytlumaczyl jaka wersje masz pobierac a ty wyszedles wiec sorki. Dodajmy do tego ze twoja historia wargoda jest ciekawa , a nagle nie mozesz zadnego skana wykonac + do tego VAC Wszystko sie da ale z daleka widac ze krecisz wiec ode mnie UB nie dostaniesz . 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Posted November 5, 2024 Smakosz Blantów Share Posted November 5, 2024 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts