Admin CS 1.6 DD2 SAID Posted November 22, 2024 Admin CS 1.6 DD2 Share Posted November 22, 2024 Nick podczas gry:SAID IP/SteamID:STEAM_0:1:632099199 Typ serwera: dd2:D Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Opiekun, SoBiEcIn. Data, godzina otrzymania bana: 17:26:13 Wyjaśnienie: Podczas spokojnego grania zostałem poproszony o wargoda z powodu trzykrotności czerwonego wargoda. Nie wspomnę już o tym, że było to ponad rok temu, za Crystal Hacka, którego w tamtym momencie używałem. Po dzisiejszym skanie wyskoczyło mi wykrycie „Found HPP Hack Data”, a po wejściu ponownie do gry powitał mnie ban za owego cheata. W mojej obronie dodam tylko, że wykrycie tego cheata występuje nawet wtedy, gdy jesteś czysty, ale odpalałeś go w przeszłości. Dodaję też link z forum Wargoda oraz jestem chętny na zrzut pamięci czy też udostępnienie ekranu na takich platformach jak Discord w celu udowodnienia swojej niewinności https://www.wargods.ro/showthread.php/42831-Found-HPP-Hack-Data Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: SAID ||| IP: - ||| SteamID: STEAM_0:1:632099199 ||| Przez admina: SoBiEcIn. ||| Powod: HPP dziekuje papa. Czerowny wargod ||| Czas nadania bana: 22.11.2024 - 17:26:13 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] P.S - Jeśli ban zostanie, płakać nie będę, a jedynie dobrze wspominać prawie 4 latka na waszych serwerkach i forum;p 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urlop Bo chcę latać Posted November 22, 2024 Urlop Share Posted November 22, 2024 SoBiEcIn. zrobił wargoda, ponieważ miał podejrzenia i się nie pomylił. Nie ma tłumaczenia mam/ miałem. Używałem/ nie używam mam. Jakieś pliki masz w komputerze, które nie zostały usunięte. Błędem było to, że Ty w ogóle pomyślałeś o tym, żeby grać na cheatach i mieć z tego fan (jeszcze na steam) mało mądre. Historia Twoich wg mówi sama za siebie ( same czerwone ) Piszesz że udostępnisz nam swoje pliki lub ekran cóż z tego jak mogłeś je już usunąć? Twoje tłumaczenie mnie nie przekonuje Ban zostaje. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urlop Bo chcę latać Posted November 22, 2024 Urlop Share Posted November 22, 2024 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts