Jump to content
HOTNEWS

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Banik;p

SAID

Recommended Posts

• Admin CS 1.6 DD2
  • Nick podczas gry:SAID
  • IP/SteamID:STEAM_0:1:632099199
  • Typ serwera: dd2:D
  • Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Opiekun, SoBiEcIn.
  • Data, godzina otrzymania bana:   17:26:13
  • Wyjaśnienie: Podczas spokojnego grania zostałem poproszony o wargoda z powodu trzykrotności czerwonego wargoda. Nie wspomnę już o tym, że było to ponad rok temu, za Crystal Hacka, którego w tamtym momencie używałem. Po dzisiejszym skanie wyskoczyło mi wykrycie „Found HPP Hack Data”, a po wejściu ponownie do gry powitał mnie ban za owego cheata. W mojej obronie dodam tylko, że wykrycie tego cheata występuje nawet wtedy, gdy jesteś czysty, ale odpalałeś go w przeszłości. Dodaję też link z forum Wargoda oraz jestem chętny na zrzut pamięci czy też udostępnienie ekranu na takich platformach jak Discord w celu udowodnienia swojej niewinności:)
  • https://www.wargods.ro/showthread.php/42831-Found-HPP-Hack-Data
  • Wydruk z konsoli:  [FB]-------------------------------------[FB]
    ||| Zostales zbanowany
    ||| Nick: SAID
    ||| IP: -
    ||| SteamID: STEAM_0:1:632099199
    ||| Przez admina: SoBiEcIn.
    ||| Powod: HPP dziekuje papa. Czerowny wargod
    ||| Czas nadania bana: 22.11.2024 - 17:26:13
    ||| Dlugosc bana: Permanentnie
    ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2)
    ||| Wygasnie: Nigdy
    ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji
    [FB]-------------------------------------[FB]
  • P.S - Jeśli ban zostanie, płakać nie będę, a jedynie dobrze wspominać prawie 4 latka na waszych serwerkach i forum;p
  • Haha 3

animiertes-gif-von-online-umwandeln-de.gif.e0653e7f2ea1dd8041f0a777b9b654d1.gif

• Urlop

SoBiEcIn. zrobił wargoda, ponieważ miał podejrzenia i się nie pomylił. Nie ma tłumaczenia mam/ miałem. Używałem/ nie używam mam. Jakieś pliki masz w komputerze, które nie zostały usunięte. Błędem było to, że Ty w ogóle pomyślałeś o tym, żeby grać na cheatach i mieć z tego fan (jeszcze na steam) mało mądre. 

Historia Twoich wg mówi sama za siebie ( same czerwone ) 

Piszesz że udostępnisz nam swoje pliki lub ekran  cóż z tego jak mogłeś je już usunąć? 

Twoje tłumaczenie mnie nie przekonuje

Ban zostaje.  

• Lubię to! 2
  • Piwko 1

UBT Bo chcę latać.png

• Urlop
image.png

• Lubię to! 2
  • Piwko 1

UBT Bo chcę latać.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania i polityka prywatności