banned_hybryd Posted November 23, 2024 Share Posted November 23, 2024 Nick podczas gry: Hybryd IP/SteamID: STEAM_0:1:103493524 Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Torcik Data, godzina otrzymania bana: 23.11.24 / ~17:11 Wyjaśnienie: Lekkie katowanie graczy i już płacz... Admin ledwo co wszedł na serwer i już jakieś "ale", nie spojrzy, nie obejrzy i jakieś testy prosi wykonywać. Za stary jestem, żeby bawić się w jakieś pobieranie "ścierwa" na pc, które zawiera podejrzane klucze rejestru i w ogóle jest zavirusowaną aplikacją... szkoda pc na taki shit... Proszę sobie rozpisać demko, czy coś, ja popiję kawkę i czekam na UB, pozdrawiam Hybryd Wydruk z konsoli: Zostales zbanowany ||| Nick: Hybryd ||| IP: xxx ||| SteamID: STEAM_0:1:103493524 ||| Przez admina: Torcik ||| Powod: Definitywnie Odmowa Zrobienia Wargoda ||| Czas nadania bana: 23.11.2024 - 17:10:29 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted November 23, 2024 Właściciel Własciciel Share Posted November 23, 2024 Po pierwsze nie musze nic sprawdzać wchodzę zgłaszają wykonuje robotę. Wchodzę na serwer mam prawo każdemu wykonać wargoda czy to jestem 5 minut czy 10 zostałeś zgłoszony tak i poprosiłem cię o wykonanie wargoda Dla mnie definitywnie brak UB ale decyzje zostawiam dla UB Team CS 1.6 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Posted November 23, 2024 Smakosz Blantów Share Posted November 23, 2024 Gosciu , chyba ci sie cos pomylilo . Admin na kazdemu prawo zrobic ssy , kazac wstawic pova na serwer lub wykonac wargoda. Jest to zapisane w regulaminie. Ten program ci skanuje pliki w poszukiwaniu podejrzanych plikow w csie (Czity). Nie wiem po co te dyskusje i glupie gadki . Ja pije kawke i nie daje ub , zegnam 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Posted November 23, 2024 Smakosz Blantów Share Posted November 23, 2024 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts