Admin CS 1.6 DD2 SAID Posted November 24, 2024 Admin CS 1.6 DD2 Share Posted November 24, 2024 Nick podczas gry:SAID IP/SteamID:STEAM_0:1:632099199 Typ serwera: dd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: SoBiEcIn. Data, godzina otrzymania bana: godzina 17, 22.11 Wyjaśnienie: Po usunieciu plikow, ktore zostaly na moim komputerze, ponownie zrobilem wargoda dwa razy. 2 skany pokazaly wynik niebieski. Tak jak wspomnialem, byla to wina plikow znajdujacych sie na moim komputerze, a nie korzystanie z jakichkolwiek wspomagaczy. Wydruk z konsoli: FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: SAID ||| IP: - ||| SteamID: STEAM_0:1:632099199 ||| Przez admina: SoBiEcIn. ||| Powod: HPP dziekuje papa. Czerowny wargod ||| Czas nadania bana: 22.11.2024 - 17:26:13 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Posted November 24, 2024 Smakosz Szlugów Share Posted November 24, 2024 Jako, że to ja odrzuciłem Twoje odwołanie to się wypowiem. W rozmowie z Tobą na priv wytłumaczyłem Ci co masz zrobić, żeby mieć szansę na UB. Każdy zasługuje na drugą szansę. Wykonałeś wszystkie polecenia i rady jakie Ci dałem. Pamiętaj też, że zawsze i w każdym momencie admin może Ci zrobić wg po raz kolejny i wtedy już nie będzie wymówki Ja dałbym szansę jednak decyzję zostawiam mojemu opiekunowi SoBiEcIn. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Posted November 24, 2024 Smakosz Blantów Share Posted November 24, 2024 O widzisz SAID w koncu cie to zmusilo do dzialania Dostajesz druga szanse , lecz nastepnym razem gdy wyjdzie znowu czerwony to nie ma tlumaczenia 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Posted November 24, 2024 Smakosz Blantów Share Posted November 24, 2024 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts